2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوگرفته عزیزمهمه رو برق میگیره مادرشوهرتو‌ جودرست میشه ولش کن

مادر پدر من از راه دور امدن چرا انقدر بی ارزش میکنن ادمو مگه مرض دارن بگن دعوت نیستن آدم راحت میشه یا به شوهرم بگن تعداد دعوتی ها انقدر خودمو بابت این عروسی کوفتی این پسره نمیبخشم ایشالله بدبخت بشن

براش بخیسون به وقتش

آفرین دیگه با هیج کدوم از فامیل رفت آمد نمیکنم دیگه هم خونه خاتواده شوهرم نمیام امشب پرونده این برای من بسته شد چون تمام تلاشمو کردم همه کاری براشون کردم براشون اهمیتی نداره حالا جواب کارشو بگیره

عزیزم با قهر بدتر میشهسیاست داشته باش به وقتش سر فرصت تو هم کم محلیشون کن

من چطوری کم محل کنم الان واقعا تحت فشار خیلی ناراحتم دارم سکته میکنم آخه مگه مرض داری زن حسابی زندگی بچتو خراب میکنی خودش راضی از زندگیش چرا حروم کردی زندکیشو

من چطوری کم محل کنم الان واقعا تحت فشار خیلی ناراحتم دارم سکته میکنم آخه مگه مرض داری زن حسابی زندگی ...

یکم صبور باش الان اونقدرم جنگ اعصاب به خودت راه‌ نده

ببین تو خانواده با کی دشمنه جلوش برو بچسب به اون ببینه بترکه

برای چیزهای مصرف شدنی غصه نمی خورم! 

یکم صبور باش الان اونقدرم جنگ اعصاب به خودت راه‌ ندهببین تو خانواده با کی دشمنه جلوش برو بچسب به اون ...

حوصله جنگ ندارم یا موشک جواب موشک مخوان زندگی کنم حوصله ندارم قطع رابطه تمام

من چطوری کم محل کنم الان واقعا تحت فشار خیلی ناراحتم دارم سکته میکنم آخه مگه مرض داری زن حسابی زندگی ...

یاد فامیلمون افتادم جلو مادرشوهرش می چسبید به خواهر شوهر مادرشوهرش ، بهش میگفت وای تو چقدر زیبایی الحق که سری و...

یعنی کارد میزدی به مادرشوهرش خونش درنمیومد

اینجوری بچزون

برای چیزهای مصرف شدنی غصه نمی خورم!