2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی حسرتا به دلمه خیلی قرار داشتیم باهم

میفهمم چی میگی دلتنگی رو با استخوانم حس کردم منم ولی باید اول عاشق خودت بشی به خودت عشق به ورزی بعد دلتگیش جوری نیسن ه لحظه اذیت کنه گاهی شبا اذیتت میکنه ولی دیگه باهاش کنار میایی و‌خوب میشی 

بعد اون نمیتونم زندگی کنم من مردم

عزیزم شما هم سن منی 

من راحت باهات حرف میزنم ازم ناراحت نشو 

این تلقین شماست 

شما ایشون نعوذ بالله خدای خودت داری 

انسان اینجوری نیست

ببین ایشون رفته از زندگیت ولی شما زنده ای نفس می‌کشی

غذا میخوری و .‌‌... 

بشین چند روز نه غذا بخور نه بخواب ببین میتونی جلو نفست بگیری نه چون آدمی همینه

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

من قبلاً به مرگ پدرم فکر میکردم نفسم بالا نمیامد 

اما روز مرگش کاملا مراسم تشیع جنازه نگاه کردم 

و برعکس همه توی اون شرایط قرآن می‌خوندم 

پس ببین وقتیکه توی شرایط سخت قرار میگیری حتی زمانیکه دلت میشکنه بازم شما یک انسانی که زندگیت ادامه داره 

پس شما بدون داشتن این آقا و فکر نکردن درموردش نمیمیری

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

عزیزدلم داری غیر واقع بینانه نگاه میکنی ،اینو میگم چون خودمم مثل تو بودم ی دوره ای ، ببین درسته تنهایی خیلی سخته و انسان فطری نیاز داره به همسر ولی بعد ازدواج ایشالله متوجه میشی چه با این آقا که الان داری از دوریش پر پر میزنی چه کسی هزار برابر بهتر از اون ایشالله ،متوجه میشی زندگی فقط این نیست سعی کن عاقلانه برخورد کنی فرض کن مادر خودتی و بچت این حالو داره میگی غصه بخور تا قیامت ؟اول خودتو دلداری بده نمیشه برو مشاور بعد برو سر ی کاری از خونه بیرون خودتو سرگرم کن برو باشگاه اصلا، تو زنی باید قوی باشی تو قرار مادر بشی ی روزی