2777
2789
عنوان

دخترا بیاید یه صحبت خصوصیی و دخترونه

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 30 پست

ای وای😄

یدفه ای بگو بهش.. بعدش خجالتت میریزه چ ب مادرت چ فروشنده.. توی ذهن تو عجیبه واقعا مهم نیست خجالتم نداره

راند سوم زندگیم...❤️‍🔥❤خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که بهم دادی و ازم گرفتی...دوست دارم یدنیا❤💖
یاد گذشته افتادم دقیقا همین بودم ، سر این موضوع و خرید نوار😅😂

وااییی اره

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب وقتی که آدم اجتماعی هستی چرا خجالت میکشی....

دقیقا بقول دوستمون با همه‌راحتم‌جز‌مادرم

اصلا‌نمیتونم‌بهش بگم

البته‌اون‌خیلی دلش میخاد من‌باهاش راحت باشم من‌نمیتونم

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

ای وای😄یدفه ای بگو بهش.. بعدش خجالتت میریزه چ ب مادرت چ فروشنده.. توی ذهن تو عجیبه واقعا مهم نیست خ ...

میخام بگم من خودم میرم‌میخرم

نمیتونم بگم

پدم خودش برا میخرع ینی اگه نداشته باشمم بهش نمیگم🥲

تو منی یا من‌توام

من‌اینو‌ترک‌کردم خودم دیگ‌میخرم

ولی سر سوتین‌بشدت عذااابه

دقیقا بقول دوستمون با همه‌راحتم‌جز‌مادرماصلا‌نمیتونم‌بهش بگمالبته‌اون‌خیلی دلش میخاد من‌باهاش راحت ب ...

عزیزم چه خجالتی.‌..

خوب از آنلاین شاپ سفارش بده اگه خجالت خیلی میکشی....

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 
عزیزم چه خجالتی.‌..خوب از آنلاین شاپ سفارش بده اگه خجالت خیلی میکشی....

😅

میخام بگم من خودم میرم‌میخرمنمیتونم بگم

فقط تمرین کن جلو اینه با خودت فکر کن مادرت جلوته.. بعد کم کم خجالتت کامل میریزه

راند سوم زندگیم...❤️‍🔥❤خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که بهم دادی و ازم گرفتی...دوست دارم یدنیا❤💖
وای دقیقاااتا دلت بخواد با عالم و ادم راحتتتتولی با مامانم نخ

ببین شاید برا همینه ک مامانمون تلاشی نکرده ک مث دو تا رفیق باشیم🥲

ببین منو مامانم هیچوقت مث دوتا رفیق نبودیم همیشه ازش خجالت کشیدم حتی تایم پریودیمم بش نمیگم

وااییی اره

جالبه من اولین بار مامانم برام یدونه خریده بود گذاشته بود داخل کشو وقتی دیدم از شدت خجالت سریع کشورو بستم و دیگه سمت کشومم نمیرفتم🤣🤣آخر هیچوقتم ازش استفاده نکردم