2777
2789
عنوان

بخدا دوست دارم بعضیاتونو کتک‌ بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 63 پست
وایییییمن میگم نره هی میگن بدوشش😅من میگم اصلا تو دلشم نباید بذاره

دل هر کی یه طوریه 

دل همه که مثل هم نیست 

یکی می‌ره سر مزار یکی از نزدیکان میبینه همه چی رو مداح هم سوزناک میخونه اما اشکی نمیاد از چشمش 

اما یکی هم تو خونه با صدای نمکی هم گریه ش میگیره 

خدا همه رو مثل هم نیافریده عزیزکم 

و این تفاوت ها زیبایی روزگار 

همه مثل هم بودن  که همه چی بی معنی میشد 

اونا هم دست خودشون نیست دیگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دل هر کی یه طوریه دل همه که مثل هم نیست یکی می‌ره سر مزار یکی از نزدیکان میبینه همه چی رو مداح هم سو ...

عزیزم نظریه لامارک‌ میگه مجبور خودتو وفق محیط کنی

مجبور دلتو قوی کنی وگرنه باید منتظر شکست سخت دلت باشی

برای چیزهای مصرف شدنی غصه نمی خورم! 

گریه کنه ضجه بزنه خودشو بزنه ولی .. ولی فقط پیش خودش و خدای خودش به نظر من هیچ کس نباید ضعف و عجز و ...

آفرین حرف تو رو قبول دارم 

فقط ی چیزی این وسط هست باید ب طرف بگی حرفت بد بود یا گستاخانه بود یا ... این واکنش اولیه درسته 

بعدش دیگه برات مهم نباشه 

مهم هم بود تو خفا گریه هاتو داشته باشی 

ولی خب اینجا کسی کسی رو نمیشناسه 

ماها هم اکثرا خانم و کلا ذاتا نیاز ب حرف زدن داریم میان تعریف میکنن 

وگرنه خیلیا رو اینجا میشناسم تو دنیای واقعی هم میشناسم این زجه هاشون برای تنهاییاشونه

عزیزم نظریه لامارک‌ میگه مجبور خودتو وفق محیط کنیمجبور دلتو قوی کنی وگرنه باید منتظر شکست سخت دلت با ...

اتفاقا من زیاد دیدم کسایی که زود گریه میکنن خیلی هم خوب میخندن و با چیزای کوچیک هم خوشحال میشم

و افرادی هم که برا مشکلات سعی کردن بی تفاوت باشن 

برای شادی ها هم بی تفاوت بودن و راحت نمیخندن

من یه زمانی هی غصه میکاشتم تو دلمدیدم دارم داغون میشمپوستم خراب شدهموهام از بین رفتهاعصابم گند شدهگف ...

ببین مشکلات و غصه ها و حرفها 

عین نوشتن با مداده 

تو بعد نوشتن مداد پاکش کنی ردش هست 

وقتی ناراحت میشی بیخیال میشی بازم اون رد هست تو وجود توحتی اگه یادت نیاد برات مهم نباشه 

باید قبولشون کنیم و منطقی ازشون رد بشیم 

با این درد چه کنم بدون پشتوانه

گلم بخوای غصه بخوری کجات درست میشه؟؟؟ 

جز اینکه درد و بلاهات بیشتر میشه؟؟ 

مجازی شغل دست و پا کن

هوش مصنوعی یاد بگیر

تولید محتوا کن

ادمینی یاد بگیر

هرکاری کن فقط نکن که دو سال دیگه چهره تکیده و پیر خودتو ببینی تو آینه با یه عالمه قرص اعصاب

ببین مشکلات و غصه ها و حرفها عین نوشتن با مداده تو بعد نوشتن مداد پاکش کنی ردش هست وقتی ناراحت میشی ...

دقیقا قبولشون کنیم و پرتشون کنیم

آفرین حرف تو رو قبول دارم فقط ی چیزی این وسط هست باید ب طرف بگی حرفت بد بود یا گستاخانه بود یا ... ا ...

افرین من دقیقا همین چند روز پیش به یکی که دلمو سوزوند خیلی شیک و مجلسی اشتباهشو گفتم و حتی مجال عذرخواهی هم ندادم و تمام 

بیا کتکمون بزن ولی آدممون کن. من یکیو آدم کن که انقد ۲۴ ساعت شبانه روز فکر جفاهایی که در حقم کردند نباشم.

یه تاپیک خوب دارم بخونش مفیده براتون https://www.ninisite.com/discussion/topic/15007685/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%DA%AF%D9%85?page=1برا درمان افسردگیتون اینو بخونید. https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1 

اتفاقا من زیاد دیدم کسایی که زود گریه میکنن خیلی هم خوب میخندن و با چیزای کوچیک هم خوشحال میشمو افرا ...

عزیزم من حاضرم هیچ وقت شادی رو‌ تجربه نکنم درصورتی که غم رو هم تجربه نکنم

حس خنثی بودن خیلی بهتر از دائم غم و غصه خوردنه

بیا کتکمون بزن ولی آدممون کن. من یکیو آدم کن که انقد ۲۴ ساعت شبانه روز فکر جفاهایی که در حقم کردند ن ...

وای نکن اینکارو 

بخدا داغون میکنی خودتو

حیف پوستت اعصابت گوارشت

من داغون کردم خودمو اما دیگه چندسال زدم به سیم اخر گفتم تقدیر هرچی باشه منم باهاش راه میام فقط داغون نکنم خودمو

حرف دیگران دیگه هیچ ارزشی ندارن

به جایی رسیدم منی که خیلی وابسته پدر و مادرم بودم الان خودمو‌اماده کردم گفتم مرگ حقه ادم باید تمام اتفاقات رو بسنجه

از وابستگی ها و حساسیت ها خودمو رها کردم تا نفس بکشم

افرین من دقیقا همین چند روز پیش به یکی که دلمو سوزوند خیلی شیک و مجلسی اشتباهشو گفتم و حتی مجال عذرخ ...

دیدی چقدر خوبه؟چقدر راحت تر از ناراحتی اون مسئله میگذری و حالت خوب میشه 

من خیلی حالم بد بود سراین ب اصطلاح قوی بودن 

ولی بعدش فهمیدم قوی بودن ینی چی 

اصلش چیه 

الان گاهی عین ی لباس چرک ک میشورنش تمیز میشه 

وقتی خیلی فشار رومه ب خودم اجازه میدم گریه کنم و این فشار رو بروز بدم

دیدی چقدر خوبه؟چقدر راحت تر از ناراحتی اون مسئله میگذری و حالت خوب میشه من خیلی حالم بد بود سراین ب ...

دقیقا همینه 

البته من بعد دوسال افسردگی و تحت درمان بودن این تکنیک و از دکترم یاد گرفتم