2777
2789
عنوان

بخدا دوست دارم بعضیاتونو کتک‌ بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 63 پست

تا حدودی حرفت درسته 

اما روحیه ها متفاوت دیگه یکی احساسیه یکی نه...

بستگی به روحیات آدما داره 

ولی قبول دارم که باید محکم تر باشیم 

زندگی پر از اتفاقات پیش بینی نشده اس:)

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                                 وَ آرزو ها همیشه از بین نمیروند                                           گاهی آن ها را میبرند 🕊                                                                                                                                     ❌️در خواست دوستی قبول نمیکنم❌️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دست حخودمون نیست.شنیدن صدای شکستن قلب بااومدن اشک هماهنگه.گریهمیکنیم سبک میشیم بعد بی خیال میشیم

عزیزم اگه قوی نباشی محکوم به شکستی

مجبوری قوی باشی مجبوری

برای چیزهای مصرف شدنی غصه نمی خورم! 

فک میکنی اسی کسی که اشک نریزه هی توی خودش غم جا بده حرف نگفته جا بده اخرش به ی آدم سنگ دل تبدیل میشه یا ادم عقده ای باور کن بهتره ی جوری خودتو خالی کنی یا گریه یا بری مشاوره دیگ 🙂

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️                        درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی شما دوست عزیز 🤝🙏

فک میکنی اسی کسی که اشک نریزه هی توی خودش غم جا بده حرف نگفته جا بده اخرش به ی آدم سنگ دل تبدیل میشه ...

عزیزم من میگم بی خیال باشه نه اینکه تو دلش بذاره

میگم هر حرفی ارزش ناراحتی نداره

برای چیزهای مصرف شدنی غصه نمی خورم! 

هی ابجی خدای هرکسی بچه به کتفت بگیری مادر شوهر بد نمیشه زندگی خراب کنه

اگه شوهرت دردسر درست نمیکنه،مادرشوهرتم میتونی به کتفت بگیری

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

تو میگی قوی بودن من مبگم بروز ندادن 

حتی وقتی ی هو ی چیزی میوفته زمین صدای بلندی داره همه ی آدما شوکه میشن ی عده جیغ میزنن تخلیه میشن ی عده ن 

همه ی قوی بودنام و ب ی ور گرفتنام شد تنبلی تخمدان  

شد عدم تعادل هورمونی 

شد عدم توانایی بروز احساسات

همه فک میکنن قوی ام دوست آشنا شوهر همکار 

آره قوی هستم ولی ب چ قیمتی 

بذار گریه هاشو کنه فردا صبح یادش میره