2777
2789
عنوان

ژل لب

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 30 پست

سلام ببین شما از قبل داشتی حالا که ژل زدی خودشو نشون داده منم داشتم ژل لب زدم معلوم شد این دونه ها طبیعی همه آدما دارن بیشتر با خوردن لبنیات خودشونو نشون میدن بالم لب بزن بهتر میشه همیشه لباتو چرب نگه دار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ببین شما از قبل داشتی حالا که ژل زدی خودشو نشون داده منم داشتم ژل لب زدم معلوم شد این دونه ها ط ...

آره ولی اصلا مشخص نبودن صاف و یکدست بود  قبلا ..الان یه خط کامل و سفید رو لبه این دونه ها 

سلام ببین شما از قبل داشتی حالا که ژل زدی خودشو نشون داده منم داشتم ژل لب زدم معلوم شد این دونه ها ط ...

بعد اینکه اثر ژل لب از بین بره دونه ها میرن؟؟؟؟😒😒😒

بعد اینکه اثر ژل لب از بین بره دونه ها میرن؟؟؟؟😒😒😒

نمیرن کم رنگ میشن بستگی به تغذیه ت هم داره و رسیدگی به لب هات نزاری خشک بشه دیدی وقتی لبات خشکه یه کم آب میخوره سفیدک میزنه بعد پوسته پوسته میشه لبت فوردایس لب هارو مرطوب نگه میداره گلم همه دارن 

عزیزم حرفت دلگرمیمه حداقلش تا شنبه.حاضرم‌تخلیه کنم ولی برن فرق خاصی هم نکرده اندازه لبم طبیعی طبیعیه ...

من دختر خاله م.  بعد ژل لب. اینجوری شد.  اصلا ندیدم نگران باشه.  بعد ی مدتی رفتن ب طور کل  و اون زمان ک بود اصلا ناراحت نبود بابتش،،   یکی ازدوستامم داشت ولی.  اصلا ب چشم نمیومد انقدرها

ممکن. الرژی داشتین نسبت ب اون ژل  

توخونه ژل آلوئه ورا اگر داری بزن. مرطوب نگهش میداره. و صدالتهاب.   تادکتر بری.  

ولی اصلا بابتش نگران نباش عزیزم

من دختر خاله م. بعد ژل لب. اینجوری شد. اصلا ندیدم نگران باشه. بعد ی مدتی رفتن ب طور کل و اون زما ...

مرسی قشنگم.آره کلا شخصیت نگران و حساسی دارم...مخصوصا واسه پوست.مثلا اگه پوستم زخم بشه همش دنبال یه کرمیم که اون لک نشه.خوش به حال بعضیا کلا بی خیال این چیزان.

مرسی قشنگم.آره کلا شخصیت نگران و حساسی دارم...مخصوصا واسه پوست.مثلا اگه پوستم زخم بشه همش دنبال یه ک ...

عزیزم.  انقدر نگرانش نباش.  یکم حالت دون دون میشه. بهش توجه نکن. ب مرور کمرنگ میشه.   همیشه هم مرطوب نگهش. دار.  با ژل آلوئه ورا، ، حق داری. تاحدی.   ولی این مورد خیلی. اذیت کننده. نیست. ومورد توجه بقیه

خودت نگی بقیه شاید حتی متوجه هم نشن

ان شاالله ک با پماد چیزی.  کلا رفع. بشه.  

بهش فکر. کنی.  بیشتر میشه موندگاریش ،،توجه نکن بهش،،میره ب مرور

کاش یه روز بشه چهره طبیعی باکلاس بشه اینقد پولامون تو جیب دکترا نریزیم اوناهم جنس تقلبی وارد بدنمون ...

درسته گاهی اوقات آدم دلش تنوع میخواد و یه تغییر ریز..

که ای کاش منم آگاه بودم..اینکارو نمیکردم

حالا این تاپیکمو خیلیا بخونن ک اگه حساسن رو این چیزا مطلع باشن..مطمئنم خیلیا مثل من روحشون هم از این موضوع خبر نداره