2777
2789
عنوان

ازسرشب کارم شده گریه توروخدا راحت دل نشکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 96 پست

عزیزم کار خواهر شوهرت درست نبوده ولی منم اصلا این آدمایی که عکس غذا و کادو اینا و میزارن تشکر میکنن رو درک نمیکنم حس میکنم بیشتر قصدشون خود نمایی هست و میخوان مردم ببینن وگرنه شما رو در رو هم میتونستی همسرتو بغل کنی و بوس کنی ازش تشکر کنی وقتی این عکس رو تو اینستا گذاشتید قطعا که باید انتظار انتقاد هم داشته باشید

من اعتقاد دارم که این چیزا نباید استوری بشه

یا حتی گفته بشه

حالا دستتون دیدن بگین همسرم هدیه داده به مناسبت فلان چیز

ولی حالا که کردی بعدا بحثش پیش اومد بگو برای من مهم اون اهمیت و توجهیه که دریافت کردم هر چند به ظاهر کوچیک

و دلم خواست حالا یه طوری قدردانی کنم و این رو با اطرافیانم به اشتراک بذارم 

بعد با خنده بگو

اما خب متاسفانه از طرز فکر ها متعجب شدم 

خیلی مادی به قضیه نگاه کردین ترجیح دادم قدردانی رو تو همون فضای شخصی ادامه بدم از این به بعد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو ولى من كه اينطور فكر نميكنم برعكس فكر ميكنم خار شده رفته تو چشم يسريا و فشارى شدن ميگفتى منم برا ...

اصلا نتونستم جوابی بدم نمیدونم چرا یکجوری شدم باحرفاش

دوستانی ک میگید نباید استوری میکردی و...اصن دوست داشته استوری کرده

به اونا چ ربطی داشته ک اومدن نظر بیشتر از حدشون دادن

عشقش کشیده،حال کرده با کار شوهرش

خواسته با بقیه ب اشتراک بذاره

ب درست و غلطش کاری ندارم

مهم حرف و کار زشت دختر عمش و خواهر شوهر دختر عمش بوده🤨

ارزوهاتو فالو کن🙃💚مطمئن باش یروز بک میدن🙂

در کل واقعا استوری گذاشتن راجب این چیزا لااقل از نظر من کار درستی نیست و دور از جون شما به اصطلاح چیپیه

ولی رفتار اونا هم فوق العاده اشتباه بوده به اونا اصلا ربطی نداره که بخوان نظر بدن شما باید می‌گفتین لابد چیزی که مد نظر شماس صرفا مادیاته و کاری که شوهرتون انجام داده پشیزی ارزش نداشته که اینجوری با گرم و عیار میسنجینش هرچند طبیعیه برای همون طلاهای به قول خودتون سنگین دو هفته بحث و جنگ اعصاب می‌کشین حق دارین برای گرم به گرمش ذوق کنین

من چون همسرم بدون اینکه چیزی بگم خودش به یادم بوده و در حد توانش برام کادو خریده ممنونش هستم لفظ کارش خیلی برام ارزشمنده و ممنون میشم شماهم تو اموری که نه حق دخالت کردن دارین و نه عقل نظر دادن دخالت نکنید

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

حالا استوری گذاشته حالش بد هست بدترش نکید دیگه بچه شیر میده

توام باید سین میزدی جواب نمیدادی هم دخترعمت و هم خواهرشوهرشو انفالو میکردی و تمام 

مبارکتم باشه بعضی مردا مثله حیوون با زنشون‌رفتار میکنن احتمالا خانواده ی دخترعمتم چنین ادمایین وگرنه یه استوری این همه بزرگ شدن نداره

من یلدام شب دور از خورشید..!

من ک کلا با استوری گذاشتن این چیزا موافق نیستم ولی نباید پاک میکردی قیمتش مهم نبود مهم این بود ک خواسته بود یکاری برات بکنه ۱۲ تومن هم پول کمی نیس

از حسودیشون اینجوری گفتن توعم بسوزونشون

سلیطه🗿باورت را قوی کن به نور، به امید..💫 
احساس کوچیک بودن کردم .انگارکم اوردم جلوش

نباید پاک کردی 

اونی که گفته گرونترینشو استوری میکنه چون میخواد تو چشم بقیه کنه وفخز بفروشه ...مگه استوری میذاری فخر بفروشی؟؟؟

توحال خوبتو‌میذاری هرچند کوچیک چون اون حس وحال خوبه برات مهمه

فکرمیکنی اون‌محبت شوهرش مهم بوده؟؟ 

نه اون‌اومده فخر بفروشه.....واسه همین سوخته

بعد چقدر بی ذوقن اینا ......

شما بارداری چرا درنظر نمیگیرن نباید ناراحتت کنن؟؟

اصلا بارداری هم نبودی چطور بخودشون اجازه میدن اینجوری حرف بزنن؟؟

من بودم پاک نمیکردم 

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
وایییی تو‌چقدر حساس و‌ زودرنجیهر غلطی گفته گفته به اون چه مربوطهواسه این حرف گریه‌کردی؟؟ بخدا بعضی ا ...

دقیقا منم لج میکنم باز میذارم😂🫠

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
چقدرخوب انقدقوی هستی

تورو خدا چیزی نگو دوست دارم بزنمت

بیکاری بخدا

استوریتم پاک‌کردی تازه

آی خدا

اخه دختر عمت ببخشید سگ کی باشه تورو ناراحت کنه

برای چیزهای مصرف شدنی غصه نمی خورم!