2777
2789
عنوان

از اونی که میگفتید هیچ وقت فراموشش نمیکنید چخبر

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 100 پست
نکنه منم نتونم؟نکنه اون عقد هم کنه من بازم پام گیر باشه🫠

اگه عشق واقعی باشه هیچوقت از یادت نمیره 

حتی ازدواج کنی 

حتی پیر شی 

کاربری واگذار شد به آنیتو🥱                                    تاپیک های برج نه به بعد برای من هستن💕                 نینی یار تعلیقممم نکن اه🌷🌷

تلخه ... من تجربمو صفحه دوم گفتم ...امیدوارم به زودی عشق رو کنار خودتون ببینید من شاید دیگه اون حس ع ...

گاهی داشتن کسی که عاشقته میارزه به داشتن کسی که عاشقش بودی

شما زندگی رو بردی

کسی که از دستش دادی سرسوزنی هم ارزش ناراحتی نداره و خدا با شما بوده که اون رابطه تموم شده

کاربر آقا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گاهی داشتن کسی که عاشقته میارزه به داشتن کسی که عاشقش بودیشما زندگی رو بردیکسی که از دستش دادی سرسوز ...

:))) ممنون 

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

هع ..... من این حس تورو بعد کات تا ۳ سال داشتم زار میزدم براش ها شوهر بدبختمم میفهمید دوسش ندارم ، ف ...

شما باز میدونستی برای چی سوگواری کنی،من حتی نمیدونم چ اتفاقی افتاد بینمون،از کی گله کنم؟از چی؟

وای خیلی سخته ک اینجوری🥲حداقل چیزی ک تسکینم میده اینه یروزی،عشقی رو تجربه کنم ک بشوره ببره این تجربه رو

الان دوسش دارید همسرتونو؟

ارزوهاتو فالو کن🙃💚مطمئن باش یروز بک میدن🙂
اگه عشق واقعی باشه هیچوقت از یادت نمیره حتی ازدواج کنی حتی پیر شی

نه نگید تروخدا تن و بدنم میلرزه

طاقت همچین چیزیو ندارم،فکر کردن بهشم عذابم میده ک چند ماه بعد بازم گیر باشم،چ برسه چند سال

فراوونروانشناس روانپزشکجلسات تراپی منظم هیچ کدوم جواب نیست اتفاقا از وقتی قرص رو شروع کردم حالم بدتر ...

من‌ شاید اگر جای شما بودم‌ میرفتم دخیل می‌بستم به شخص مقدسی 

امروز همان فردایی است که دیروز منتظرش بودی
شما باز میدونستی برای چی سوگواری کنی،من حتی نمیدونم چ اتفاقی افتاد بینمون،از کی گله کنم؟از چی؟وای خی ...

عاشقش نیستم ولی خوبیم باهم زندگیمون خوبه 

دوست داشتن ...؟! نمیدونم چ شکلیه بعد اون یارو

الان حس میکنم عشقم فرزندمه 😍 بعد سالها ناباروری خدا بهم بخشیدش

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

عاشقش نیستم ولی خوبیم باهم زندگیمون خوبه دوست داشتن ...؟! نمیدونم چ شکلیه بعد اون یاروالان حس میکنم ...

ایشالله خوشبخت بمونید

اخی🥲متاسفم واسه تجربه بدتون

خدا حفظش کنه😍😍😍