2777
2789
عنوان

کسی اینجا صبی هست یا کسیو میشناسید

| مشاهده متن کامل بحث + 1885 بازدید | 202 پست
کدوم شهر بوده عزیزم اون ملا زنده اس ؟؟

اوه خعیلی سال از اون ماجرا میگذره پسرش الان کلاس پنجمه خعیلی هم دعانویس میره اصن اعتیاد داره بهشون نمیدونم یادشه کدوم ملا بوده یا ن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی ازت خواهش میکنم این کارونکن عزیزم به خدابگومن توکل میکنم به توودیگه ازمخلوقاتت کمک نمیخوام خودت مشکلموحل کن .خواهش میکنم خودتوتوی دردسرنندازسنگینیش میادتوی زندگیت حسم میگه اینده خوبی براش نمیبینم

عزیزم برای افزایش محبت بین زن و شوهر هم میذاری لطفاً

#کومبو_عاشقانه/
عشق من کاملاً خوش رفتار است. او هرگز با من بدرفتاری نمی کند. به گفته دیگران ، او هیچ واکنشی نشان نمیدهد. او دهن بین نیست. او همیشه حرفهای من را تصدیق و قبول می کند. او مرا تأیید و تشویق می کند تا هر کاری که بخواهم انجام دهم. من کاملاً با او راضی و در آرامش هستم:
EC 64201180
از بین بردن همه دلخوری ها و کینه ها در روابط + در پرتو عشق و معجزه الهی ، یک رابطه عالی و کامل بین شما و معشوق برقرار می شود:
EC 3653750

هرچقدر خودت دوست داشتی،من اول پول نمیگیرم،کد میسازم شما نتیجه گرفتید آنموقع پول میدید

عزیزم بایدچندبارتکرارکرد؟

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️