2777
2789
عنوان

کسی اینجا صبی هست یا کسیو میشناسید

| مشاهده متن کامل بحث + 1825 بازدید | 202 پست
اینا رو چیکار کنم؟سنگینی ندارن؟

اصلا سنگینی ندارن ،خواسته شما هست فقط بصورت کد،یعنی من خواسته شمارو بصورت کد درست کردم، حروف انگلیسی نمیخونی فقط اعداد تک به تک بخونید تازمانی نتیجه بگیرید،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما هم با کلی امید آرزو رعتیم با همین حرف ها ۵ نفر بودیم نباید یکیمون درست میگفت ؟ یا درست میشد ؟؟

نمیدونم شاید از ته قلب بهش اعتقاد نداشتید یا یک کدوم یک مسخره ای چیزی کردید لج کرده 

عزیزم دوست خوبم...از من میشنوی سراغ دعا نویس و اینجور چیزها نرو.خیلی عواقب داره و دردسرش برای زندگیت خیلی بیشتر از خیرش هست.تو که میگی خیلی راه هارو رفتم نشده! چرا یکبار با خودت نمیگی شاید واقعا صلاح تو نیست که این اتفاق بیوفته.یکم صبور باش میدونم شرایطت سخته گلم اما اگر به خدا بسپاری خودت رو حتما یه راه خیر برات باز میشه.دعا میکنم برات گره از کارت باز بشه 

اصلا سنگینی ندارن ،خواسته شما هست فقط بصورت کد،یعنی من خواسته شمارو بصورت کد درست کردم، حروف انگلیسی ...

ممنونم عزیزم مشخص نیست چه زمانی به نتیجه برسم؟

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭
این کدهاعمومی هست هرکسی میتونه استفاده کنه،فقط اگر خواستید شخصی باشه براتون باید بسازم

حالا کد من شخصی بود یا عمومی؟

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭
حس کردم خیلی مظلومی دلم برات سوخت... ایشالا ب عشقت بی درد سر برسی هر دو خانواده راضی شن خوشبخت شی

مرسی عزیزم ایشالا خدا از زبونت بشنوه🥺

🤍خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🤍
یکی رو میشناسم هزینه هم نمیگیره اگه بتونه کاری کنه بهت میگه نتونه ام میگه نمیشه خواستی بیا پیوی برات ...

من طلاهامو دزدیدن مثلا میتونه بگه بهم برمیگردن؟