2777
2789
عنوان

کسی اینجا صبی هست یا کسیو میشناسید

| مشاهده متن کامل بحث + 1885 بازدید | 202 پست

تو اهواز باید قبر مرده رو بپان 

با نجاسات انجام میدن 

یا باید زنا صورت بگیره با منی نوشته بشه و...

کاربری واگذار شد به آنیتو🥱                                    تاپیک های برج نه به بعد برای من هستن💕                 نینی یار تعلیقممم نکن اه🌷🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صبی نمیشناسم ،مشکلت چیه تا راهنماییت کنم

شرایط خانوادگیم خیلی بده از شوهرم جدا شدم و الان تقریبا یک ساله با یه نفر تو رابطه هستم خودش خیلی خوبه اما خانوادش راضی نیستن من اول میخام یه د ع ا برای خانواده خودم بگیرم هم یه د ع ا برای اون که سریع عقد کنیم 

🤍خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🤍
تو اهواز باید قبر مرده رو بپان با نجاسات انجام میدن یا باید زنا صورت بگیره با منی نوشته بشه و...

من اینو بهم نگفته بودن فقط یه نفر بهم گفت فقط د ع ا نویس صبی میتونه کارت انجام بده که صد در صد کارت بشه

من اینو بهم نگفته بودن فقط یه نفر بهم گفت فقط د ع ا نویس صبی میتونه کارت انجام بده که صد در صد کارت ...

دعاهاشون صد در صده 

خیلی تعریفشو شنیدم 

ولی خب میتونی بپذیری اینارو که بهت گفتم بسم الله 

رفتی و نتیجه دیدی حتما به من بگو 

کاربری واگذار شد به آنیتو🥱                                    تاپیک های برج نه به بعد برای من هستن💕                 نینی یار تعلیقممم نکن اه🌷🌷

من رفتم اهواز به کثافت پول دادم بایک زن خراب بخوابه که کارم انجام بشه هیچی هم نشد

واقعا یعنی فایده نداشت؟ دعاش چطوری بود؟ مطمئنی صبی واقعی بود چون میگن خیلی واسه کلاهبرداری میگن ما صبی هستیم الکی

عزیزم من خودم تاحالا ۴بار رفتم اهواز ازشون دعاهم گرفتم ولی هیچ فایده ای نداشت اگه شرایط داری برو پیش ...

کجا هس آدرسش کجا هس کدوم شهر هس تلفن داره؟ 

واقعا یعنی فایده نداشت؟ دعاش چطوری بود؟ مطمئنی صبی واقعی بود چون میگن خیلی واسه کلاهبرداری میگن ما ص ...

اره عزیزم صبی بود تو اهواز پول دادم با یک زن خراب خوابید باکثافتش کاری کرد .یک زبان بند ساده هم بود ولی فایده نداشت