2777
2789

من وشوهرم از دوشهر متفاوت ازدواج کردیم ....و رفتم تو یه شهر دیگه که درسمون اونجا هست زندگی میکنیم

که هیچ ربطی به شهر دوتامون ندارع 

من امدم شهر ماماانم اینا زایمان کنم سه شنبه سزارین کزدم یه روزی نگهم داشتن هنوز خونه که امدم خودم نگرفته بودم حالم خوب نبود اولین شبی که رسیدم خونه مادر شوهرم امد شهر مادرم اینا خونه اونا ....من که اونجا خونه ازخودم نیست که اون بیا بعد کلا دوتا اتاق دارن یکی خالی کردن دادن من که استراحت کنم ولی خب 

الان اون امده تو اتاق ما میخوام بخوابم نمیتونم استراحت کنم نمیتونم نمیدونم کاراون درسته یامن خستم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درباره همه چی نظر میده خودم سینه هام درد میکنه جا بخیه هام درد میکنه بدنم کمرم درد میکنه خسته ام کلا

بهتربود توشهری که خودت و همسرت زندگی میردین زایمان می کردی و مادرت میود پیشت

بالاخره اونم اومده نوشو ببینه

بنظرم کارتو اشتباه بوده

اومدن مادرشوهرت طبیعیه

خب حق داره بیاد نوشو ببینه دیگه حالا اگه نمیومد خودت تاپیک می‌زدی که اینقدر براشون بی اهمیت بودم که ...

نمیگم نیا میگم صبرکنه برم خونه خودم ...نمیگم نیا میگم صبر کنه یه ذره خالم بهتر شه ....