2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تنبلی تخمدان با دارو باردار نشدم با اصلاح سبک و ورزشم نشدم دیگه ولش کردم به امون خدا

من ۳ تا از دوستای نابارور تنبلی تخم دادنم

که یکی بچه اولش کاشت بود بعد ۱۲ سال باردار شد باز هر سه باشگاه و بدنسازی که رفتن هورموناشون تنظیم شد البته قند و‌شکرم حذف

نا امید نباش قطعا نی نی دار میشی فقط استرس نداشته باش

من ۳ تا از دوستای نابارور تنبلی تخم دادنمکه یکی بچه اولش کاشت بود بعد ۱۲ سال باردار شد باز هر سه باش ...

هرکار بگی کردم قند و شکر حذف کردم اصلا تو سونو جدید اثری از تنبلی تخمدان نبود با اینکه شدید بود ولی بازم باردار نمیشم حکمت خدارو شکر 

تنبلی تخمدان با دارو باردار نشدم با اصلاح سبک و ورزشم نشدم دیگه ولش کردم به امون خدا

و منی که بچه اولم رو بعد از ۱۵ ماه نازایی و دوا و درمان و انجام آی.یو.آی ناموفق و انداختن عکس رنگی رحم‌ و... باردار شدم و بعد از اون هر سال ناخواسته باردار شدم و الان ۳ وروجک دارم، یکی هم خود به خود سقط شد.

فقط امیدت به خدا باشه.

تاپیک من رو در مورد بارداری بخون، شاید به دردت خورد.

خنک آن قمار بازی که بباخت آنچه بودش‌ / بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
هرکار بگی کردم قند و شکر حذف کردم اصلا تو سونو جدید اثری از تنبلی تخمدان نبود با اینکه شدید بود ولی ...

باردار میشی همین روند و ادامه بده باشگاه رفتنم اصلا قطع نکن در کنارشم اصلا بهش فکر نکن

فکر کن برای سلامتیته همش

منم تنبلی تخمدان دارم و مجردم و یه مدت شب و روزم گریه بود ... همچنانم همینه . من از همون احتمال باردار نشدنم هم میترسم:/

اسی یکم به خودت زمان بده... نگران نباش.. واینکه تخم کتان رو با یه لیوان اب قاطی کن. صبح ها نیم ساعت قبل صبونه بخور... وهرشب به شوهرت یه لیوان شیر ولرم وبایه قاشق عسل مخلوط کن بخوره.. باردار شدی منم دعا کن

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست وخدا هست وخداهست