2777
2789
من به ناچار تنهام ۳۷ سالمه هنوز مجردم خدا تو این دنیای به این بزرگیش یه یار برا من قرار نداده

خوبه که

شاغلی؟

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد چنسال رابطه وقتی همچی میخواست رسمی شه خیانت کرد 

بعد اون همچی برام مسخرست و کسی بدلشم ننشسته

کاربری واگذار شد به آنیتو🥱                                    تاپیک های برج نه به بعد برای من هستن💕                 نینی یار تعلیقممم نکن اه🌷🌷

به خاطر مریضی پدر و مادرم دو ساله سر کار نمیرم

شفا نزدیک انشالله

روزهای خوش شما هم میرسه

این زندگی به شما بدهکاره عزیزم

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

شفا نزدیک انشاللهروزهای خوش شما هم میرسهاین زندگی به شما بدهکاره عزیزم

مرسی 

من تا به این سن رسیدم اصلا زندگی نکردم آرزوهامون موند رو دلم آرزوهایی که شاید خیلی ها براشون خاطره باشه این دنیا به من یه زندگی بدهکاره چون لحظه ای خوشی نکردم و نداشتم   

ارهمگه خوابت نمیاد

مگه نی نی سایت میذاره

چشمام خسته ست ،اشکم میاد .اما نمیتونم گوشیم بذارم کنار

خدا کمک کنه گوشیم خاموش شه،دعا کن زود شارزش تموم شه

لعنتی خیلی هم شارژ نگه میداره ،رو ۸درصد یکساعت شارژ نگه میداره🤣🤣🤣🤣