2777
2789
عنوان

از پسر خواستگاری کردین یا ابراز علاقه

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 28 پست
خواستگاری کردمالان همسرم هستن

چطوری گفتی یعنی اون چراغ سبز می‌داد شما هم اوکی دادین یا نه شما نشون دادی خوشت میاد 

مثلا برم تو تلگرام طرف بگم خوشم میاد ازش

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخای بگن کردیم خوشبختیم که خودتو قانع کنی توهم اینکارو بکنی ؟نکن ... غرور پلیز

پسره هم اتفاقا مغروره میگه نه حس می‌کنم از لج هم که شده

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

البته طلاقشون بخاطر پسره س. مشکل روانی داره بد دله رفیق باز بی مسئولینه

وای 

پسره هم اتفاقا مغروره میگه نه حس می‌کنم از لج هم که شده

خب عشقم مرض داری خودتو کوچیک کنی فداتشم /؟

بیخیال بذار اونا بیان با کلییی اصرار و التماس مخ تورو بزنن

زهرام ..یع خانواده ی ۶ نفره که دنیای کوچیکمن❤😉                  من حق دارم ب خودم همه جوره فش بدم ولی تو حق نداری کوچیک ترین حرف طعنه داری بزنی بهم ک بد میبینی خیییلی بد ،،،مگر ب شوخی،،برا شوخی همه جوره جنبه دارم😊

سلام. شما رو یادمه میگفتید  اختلاف عقیدتی با همسرتون دارید. میتونم بپرسم این اختلاف مثلا در چه حد بود؟ یا اینکه بعدا چطور براتون مشکل ساز نشد؟ 

قصدم فضولی نیست از این سوال. فقط به تجربه شما احتیاج دارم. اگر دوست نداشتید میتونید پاسخ ندید.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
خب عشقم مرض داری خودتو کوچیک کنی فداتشم /؟بیخیال بذار اونا بیان با کلییی اصرار و التماس مخ تورو بزنن

اره آلام یه مرضی دارم طرف ۲ ساله دوست دارم ولی حس میکنم خنگه مفهمیده دوستش دارم یا من درست نشون ندادم یا نمی خوادم 

غیر این سه تا نبست 

چطوری گفتی یعنی اون چراغ سبز می‌داد شما هم اوکی دادین یا نه شما نشون دادی خوشت میاد مثلا برم تو تلگر ...

دوست بودیم

هردو قصد ازدواج نداشتیم 

اما دیدم همونیه که میخوام . تمام ملاک هامو داشت

بهش پیشنهاد ازدواج دادم قبول نکرد . چند وقت بعد دوباره پیشنهاد ازدواج دادم باز رد کرد 

حدود یه سال جدا شدیم .. البته پیگیر هم بودیم 

بعد یه سال هم ازدواج کردیم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

پیشنهاد میکنی برم بهش بگم خواستگاری کنم از پسره،

سلام. شما رو یادمه میگفتید اختلاف عقیدتی با همسرتون دارید. میتونم بپرسم این اختلاف مثلا در چه حد بو ...

اختلاف مذهبی داشتیم و داریم

خانواده ی همسرم مذهبی هستن و ما غیر مذهبی 

در حد شرق و غرب 😅😅

اما تحت هیچ شرایطی تو عقاید و تفکرات و زندگی هم دخالت نمیکنیم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

پیشنهاد میکنی برم بهش بگم خواستگاری کنم از پسره،

شرایطت رو نمیدونم 

سن هردو . تحصیلات . شرایط مالی . چقدر تفاهم دارید . اختلافاتتون تو چه مسائلی هست 

شرایطت رو نمیدونم سن هردو . تحصیلات . شرایط مالی . چقدر تفاهم دارید . اختلافاتتون تو چه مسائلی هست

در خواست میدم میگم 

شرایطت رو نمیدونم سن هردو . تحصیلات . شرایط مالی . چقدر تفاهم دارید . اختلافاتتون تو چه مسائلی هست

خواسش میکنم قبول کن 

فرستادم نظرت بگو