2777
2789
عنوان

شوهرم چش چرونه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 46 پست
اکثرا همیننبازخوبه شوهرت قبول میکنهبقیه که کلا تو چشم آدم نگاه میکنن و دروغ میگنتهش میگن تو بیماری ...

دقیقا میگن دیوانه ای 

من عکس های خیانت شوهرم رو دیدم میگفت هیچی نبوده اشتباه دیدی 

تا وقتی دفعه بعد از روشون عکس گرفتم فرستادم برای خواهرم که برام نگه داره دیگه لال شد 

به عنوان کسی ک ۸ ساله بااین مشکل جنگیدم میگم به هیچ عنوان درست نمیشه چون عادت کرده 

من دیگ خودمو به ندیدن میزنم فقط گاهی خجالت میکشم جولو خانما چون شوهرم داره با چشملشون میخورشون و من کنارش عین سیب زمینی

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجوری مگه زور زن به مرد میرسه😥

به حرفای کوچه بازاری گوش نده

اگثز مردا همینن

یکی رو میکنه

یکی یواشکی نگا میکنه

مطمعن باش بهتر از تو براش کسی نیست

سعی کن بهش نزدیک بشی

بهش بیشتر محبت کنی

همه مردای ایرانی همینن

الان یه عده میان میگن نه شوهر ما پیامبره فلان ولی حتی اگه همشونم نباشن، تعداد قابل توجهی هستن

طرف اینقد مذهبی و سر به زیر بوده ولی چند بار نگا میکرده 

یه استادم دارم به وضوح نگا میکنه با اینکه دوتا بچه داره!

دقیقا میگن دیوانه ای من عکس های خیانت شوهرم رو دیدم میگفت هیچی نبوده اشتباه دیدی تا وقتی دفعه بعد از ...

عکس چی ؟ با زن دیگ؟

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

خودتو ناراحت نکن برا مردا مرغ همسایه غازه ما با همکار شوهرم رفتیم مسافرت شوهرمن به زن اون نگاه میکرد هم‌ارشم داشت با چشماش منومیخورد 

مرده شوهر هر دوتاشونوببرن هرچی میخان بجز مال خودشون