2777
2789
عنوان

چرا مرد ها دیگه غیرت ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 49 پست
حق واقعا متاسفانه بعضی زنا خوششون میاد شوهرشون به اسم غیرت محدودشون کنه

همین حرفارو هی تکرار میکنید که مردا دارن بیکار 

بی هار میشن 

دیگه براشون خانواده هیچی مهم نیست

همه چی حد متوسط خوبه 

نه اینکه مردا زن بشن 

زن ها هم مرد بشن

آره اینو موافقم ولی نسل امروز هم اکثرا بها به زن نمیدن عزیزم دنبال تلکه کردن دخترا و آسیب زدن بهشون ...

دقیقا درکل نمیشه ی چیز کلی گفت بنظرم هر نسلی خوبی داره بدی هم داره

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای دقیقااا

من خودم کلا میشه گفت روشن فکرم

ولی پشمام میریزه وقتی میبینم ی پدر مشکلی نداره ازاین ک دخترش با شلوارک نیم تنه جذب کلی دابسمش درست کنه بزاره اینستا و با کامنتای مردم که گفتن عجب ک... یا جون بده بک...  مشکلی نداشته باشه و بی توجه ب این کامنتاا قربون صدقه دخترش بره

(نریزین رو سرم من نمیگم طرف نزاره دخترش تواینستا فعالیت کنه یااگ فعالیت کرد بره چادر سرش کنه منظورم اینه نزاره دیگران دخترشو ب چشم ی خراب یا کمر خالی کن بیینن)

نظر من اینه مردا بر اثر گوشی های هوشمند فیلم های پو.رن این جوری شدن

چرا فکر میکنی قبلا خیانت کمتر بوده؟؟؟

اتفاقا خیلیم زیاد بوده ولی اونموقع دنیای مجازی نبوده که همه خبردار بشن 

اتفاقا به نظرم الان اوضاع خانمها خیلی بهتر از قبل شده 

واقعا طرز فکرتون برام عجیبه

تاپیکی ک گفتی کسی نیست ب داد من برسه رو میگم

میدونم

خب مزاحمه دیگه چیکارش کنم فک کنم تعلیق شد

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

وای دقیقااامن خودم کلا میشه گفت روشن فکرمولی پشمام میریزه وقتی میبینم ی پدر مشکلی نداره ازاین ک دختر ...

یا مثلا بخاطر فضای خراب مجازی

مردا بخاطر این ک کارنکنن

حاظرن خودشون و همسرشونو‌مسخره عالو ادم کنن ک ب پول برسن

ادم اینارومیبینه دلش از زندگی کردن سیاه میشه 

همین حرفارو هی تکرار میکنید که مردا دارن بیکار بی هار میشن دیگه براشون خانواده هیچی مهم نیستهمه چی ح ...

اصلا هم اینطوری نیست ولی خب شما نگران بقیه مردا نباشید. یه مرد پیدا کنید به اصطلاح باغیرت تو خونه حبستون کنه به جاش بره کار کنه پول بیاره

پس مشکل دقیقا چیه؟؟🤔منظورتون از اینکه بی‌غیرت شدن چیه؟؟؟محدود کردن خانم؟؟؟

خیر 

مشکل من اینا نیستن 

ولی خیلی ها غیرت رو تو همینا میبینن فقط 

اسم غیرت یعنی محدود و فلان فقط.بیخیال

منم همینو ازتون پرسیدم

خب میدونم تو پرسیدی باهاش چیکار کردی

منم گفتم کدوم

انتظار داشتم بگی این

تا بگم تعلیق شد

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

خب میدونم تو پرسیدی باهاش چیکار کردیمنم گفتم کدومانتظار داشتم بگی اینتا بگم تعلیق شد

ببخشید بعضی مواقع نمیشه تو تاپیک بمونم میزنم بیرون

عذر میخوام

اقا هستم . راننده پروفایلم
ببخشید بعضی مواقع نمیشه تو تاپیک بمونم میزنم بیرونعذر میخوام

اوکی