2777
2789
عنوان

واسه سی نفر مهمون قرمه سبزی به صدفه تره یا زرشک پلو با مرغ

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 47 پست

کم گوشت بنداز بابا نری دوتا دونه گوشت تو هر طرفی که برای دونفره ۴ تا گوشت باشه کلا 

سبزی هم آماده بگیر

لوبیا هم که نفری دوقاشق 

هی بجوشن آبشو بریز بره نفخشو بگیر 

از صبح زود بار بزار تا شب 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه همین مهونایی که میخوان بیان فرداظهر مهمون داداشمن میخواد مرغ درست کنه میگم هم شام هم ناهار مرغ ب ...

خب پس اگه اینجوریه مرغ نذار دیگه 

اشکالم نداره ها اما ممکنه طوری رفتار کنن که زحماتت بر باد بره

۳۰ نفر این همه مهمون یهویی مگه دعوتی اومدن این همه شلوغش کردن عجبااا چقد بی ملاحظه هستن میشه توضیح ب ...

بخدا اصلا اعصابم به هم ریخته باور کن از فکر و خیال نمبتونم بخوابم من خودم شاغلم فقط جمعه ها خونم اونم مشغول نظافت خونه و.. دارم فکر میکنم کی برم خرید کی خونه تمیز کنم کی شام درست کنم خیلیم زود هوا تاریک میشخ 🥺خونه خالم و دختراش مامانم خواهرام و داداشام

یک کیلو گوشت خوب که بزاری برا زیر ۱۰ نفر

خب حدود ۳ کیلو شایدم بیشتر ،بستگی داره خوراک شما و مهموناتون چطوره؟

نیاز داری 

زرشک پلو با مرغ که باشه هر مرغ برا چهار نفر 

یعنی حدود ۷ مرغ و نصفی لازم دارید ..کمی هم خب بیشتر باید پخت محض احتیاط 

میشه ۸مرغ 

مرغ دو کیلویی بخوای بگیری (متوسط)

میشه ۱۶ کیلو 

حساب کن مرغ کیلویی نود و خورده فکر کنم

اینطور که من میدونم اگه قرمه با گوشت گوساله درست کنی قرمه ارزون تر درمیادمن پرسیدم برای چهارده نفر چ ...

شما پرسی غذا میزارین؟اگه‌پرسی باشه خوبه ولی تو کاسه باشه،خودشون بکشن یه کیلو نهایت به ۸ نفر برسه 

بخدا اصلا اعصابم به هم ریخته باور کن از فکر و خیال نمبتونم بخوابم من خودم شاغلم فقط جمعه ها خونم اون ...

خیلی بی انصافیه خدا وکیلی بااینکه میدونن شاغلی منم اعصابم خراب شد ای بابا چقدادم میتونه بی درک باشه البته معذرت میخواما واقعا اعصاب منم بهم ریخت

قورمه روبخوای خوب درست کنی دست کمی از زرشک پلو نداره

گوشت نفری حداقل ۴ ۵ تا قلم بندازی خوشمزه شه و...

واسه جمعیت زیاد چلو مرغ خوبه لا پلوئی مخلفاتم نمیخواد مثل سیب زمینی فقط باید واسه هر نفر یه ران کامل بگیری

یک کیلو گوشت خوب که بزاری برا زیر ۱۰ نفرخب حدود ۳ کیلو شایدم بیشتر ،بستگی داره خوراک شما و مهموناتون ...

همشون،خوش خوراکن همیشه باید یه مقدار بیشتر بپزم الان نمیدونم قیمت گوشت چقدره ولی خب مرغ حدود ۱۷۰۰ اینا درمیاد ولی کنارشم زعفرون و زرشک میخواد که اونم باز جنس خوبش گرونه