2777
2789

الان هجوم کسایی ک میگن داره خیانت میکنه رو ب تاپیک میبینی

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🤣🤣توام ديدي

خداروشکر نیومدن 🤣

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

فك كنم تو يه نشونه بودي كه من نگران نباشمآخه من يه كم بدبينم سر همين خيلي اشتباها كردم خيلي اذيتش كر ...

ن بابا بدبین نباش بلاخره هر ادمی ی تایمایی ممکنه بره سمت تفریح خودش اتفاقا ی چیزی بگم هرچقدد ازادتر ادمارو بزاری هم‌ متعهد تر میشن هم اگر دست از پا خطا کنن زودتر لو میرن با گیر دادن یکی اون ادمو زرنگ تر میکنی یکی اینکه اعصاب خودتو خورد میکنی 

خودت یکم ب خودت نگاه کن اگ دوست پسرت میخواست بهت شک کنه مطمئنم بالای ۱۰ جا میتونست ب قطعیت بگه داری خیانت میکنی ولی خب تو هیچی نمیکردی سوءتفاهم اینا زیاد پیش میاد مهم ارامش خودته

ن بابا بدبین نباش بلاخره هر ادمی ی تایمایی ممکنه بره سمت تفریح خودش اتفاقا ی چیزی بگم هرچقدد ازادتر ...

آره عزيزم

اينم فهميده روش حساسم فك كنم بعضي وقتا عمديم هست

از آدما بت نسازید
اينم بعضي وقتا پيش مياد🤣🤣 كلا شوتهخب تو پيام بده

واقعا براشون متاسفم از هرچی پسرع بدم اومده🥲🤣

من تا الان پیام میدادم حتی چند ساعت آن نمیشد ولی دیگ غرورم نمیزاره چون داره نشون میده ک میتونع چنروز ازم بی خبر باشه با اینکه میدونع باید خبر بده 🥲

وقتی با همدیگن سمت گوشی نمیاناگه ذهنت درگیره زنگ بزن بهش بگو مراقب خودت باش من میخوابم شبت بخیر

ديگه گفت ٢

من ١٢اس دادم گفتم خيلي طول ميكشه كه برگردي؟ من دلم درد گرفته اصلا نميدونم پيامم واسش رفته يا نه شايدم شارژ باتريش تموم شده

از آدما بت نسازید