2777
2789
عنوان

به نظرتون چرا تو خیابون میپرن جلوم و بهم پیشنهاد میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 28 پست
خوشگل نیسم عزیزم

شوخی کردم 

ببین خب برا هر دختری پیش میاد این چیزا 

ولی اگه جوریه ک هر روز و هر دیقس و اذیت میشی 

اگه لباسات مناسب نیس اوکیش کن (میدونم الان میگین طرف نباید نگا کنه و...ولی خب تو ایران جنبشو ندارن اگ اذیت میشین میتونین چیزی ک تو استایلتون جلب توجه میکنه رو حذف کنین)

زهرام ..یع خانواده ی ۶ نفره که دنیای کوچیکمن❤😉                  من حق دارم ب خودم همه جوره فش بدم ولی تو حق نداری کوچیک ترین حرف طعنه داری بزنی بهم ک بد میبینی خیییلی بد ،،،مگر ب شوخی،،برا شوخی همه جوره جنبه دارم😊
راستشو بخوای دیگه خیلی وقته کسی تو خیابون دنبال کسی نمیافته. حالا طرف هر چقدر هم زیبا و برازنده باشه ...

وای نه هستن این جور مردا زیادم هستن ...من سنم کم نیست ولی میفتن دنبال آدم و التماس میکنن که شماره بدن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای نه هستن این جور مردا زیادم هستن ...من سنم کم نیست ولی میفتن دنبال آدم و التماس میکنن که شماره بد ...

شهر کوچیکی؟ 

التماس برای شماره؟ مگر این پسرای خیلی درپیت و سطح پایین دیگه اینجوری باشن.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
شهر کوچیکی؟ التماس برای شماره؟ مگر این پسرای خیلی درپیت و سطح پایین دیگه اینجوری باشن.

نه بابا شهر بزرگ هستم ...من پوشش کاملا معمولی دارم ..نه والا پسر های در پیتی هم نیستن ...از همه قشری هستن دیگه

نه بابا شهر بزرگ هستم ...من پوشش کاملا معمولی دارم ..نه والا پسر های در پیتی هم نیستن ...از همه قشری ...

چرا دیگه پسری که تو خیابون میفته دنبال شماره واقعا درپیته. و گرنه  پسر سطح بالا هم جا براش زیاده هم کیس که نخواد دنبال دخترای رندوم تو کوچه خیابون راه بیفته.

نه درپیتیم نیستن ظرف از بی ام وه پیاده شد محترمانه اومد درخواست داد

باهاش میرفتی تو رابطه میفهمیدی چرا میگم درپیت. واقعا فکر میکنی پسری که سطحش انقدر ازت بالاتره که ماشینش رو پررنگ میکنی. عاشق کمالاتت شده وسط خیابون؟ نه عزیزم دنبال چیز دیگه ایه.