2777
2789
عنوان

دعا نویس خوب میشناسید 🙂معتبر باشع

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 29 پست
منم دلم میخاد شوهرم انقدر رو مخم نباشه .یکم شعورش بالا بره . خسته شدم. انقدر ازش ناامید شدم که فکرم ...

من هم شوهرم اختیار ندارع هم کلا بدبختم هم یه سری حیوون روز میگن بهم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا صدای خودتو میشنوه خودت باهاش حرف بزن باورکن اگه قرار باشه جواب بگیری از این میگیری نه از دعا نوی ...

چ بگم والا. شاید درست میگی ولی وقتی خدا گوش نمی‌ده خدا هم کنار آدم بداس دیگه چیکار کنم ؟! نه کسی دستم دارم نه خدا گوش میده بهم بقیه هم هی میتازونن کم آوردم 

میشه بیشتر توضیح بدین؟؟چه کار کردین که دایی تون خوب شدن ؟

تو اب قران میخوندیم می ریخیتیم اطراف خونه یا با صدای بلند قران میخوندیم یه دعا بود مربوط به خضرت رقیه فکر کنم اون خیلی خوب بود پخش میکردیم بهش سردیجات نمیدادیم وادارش میکردیم قران بخونه 

اوایل وقتی قران میخوندیم دست و پاشو می‌گرفتیم وگرنه حمله میکرد به قران یا کسی که میخونه بعد که زورش نمی‌رسید داد میزد 

خیلی بد بود وحشتناک بود مثل فیلما ما شبا از ترس خانوادگی پیش هم میخوابیدیم 

مربوط به پارساله

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 
یکی گرفتم و تا اخر این ماه گفته جواب میده این دعا اکر جواب داد حتما بهت شمارشو میدم

عزیزم به منم بده 

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 
چ بگم والا. شاید درست میگی ولی وقتی خدا گوش نمی‌ده خدا هم کنار آدم بداس دیگه چیکار کنم ؟! نه کسی دست ...

مگه میشه خدا طرف حق نباشه اونم خدایی که خودش حقه  میگن یه روزی یه گنجشکی بالای یک درختی زندگی میکرد یه روز طوفان میادو لونش خراب میشه گنجشکم یه جای دیگه یه لونه ی دیگه می سازه خیلی به خدا گله میکنه چرا لونم خراب شد  خدام بهش میگه کنار لونه ی تو یه ماری بود که قصد شکارتو داشت اگه از اونجا بلند نمیشدی الان زنده نبودی

قصدم قصه گفتن نیست ها عزیزم فقط میخوام بگم خدا چیزایی رو میبینه که ما نمیبینم توکل کن به خودش 

خودش بسازه قشنگ تره 

بعضی دعانویسا قران رو چپه یا روی جای نجس یا حتی خود قران رو نجس میکنن

این کارا لازمه دعوت جن هست حواست باشه

بستگی داره ۷۰۰مثلا گف اون اتفاق افتاد ی طلسم دارم پنج تاس ۲ونیم فلان اکر عجله نداری بزار ببینم اتفا ...

عزیزم کدوم استان 

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 

طرف ما یه سیدی بود همه چیو عین واقعیت میگفت چکار کن و.. یا نکن یا چجوریه. پولی هم نمیگره. ولی متاسفانه انقدر بهش زنگ زدن یا در خونه ش رفتن الان جواب هیچکسو نمیده خودم مشکل دارم ولی اصلا جواب نمیده

سلام گلم خوبی؟ واقعا اتفاق افتاده این قضیه؟

سلام عزیزم

اره عزیزم دایی من یه مدت مریض شد و دکترام متوجه بیماریش نمیشدن مامانبزرگمم بردش پیش دعا نویس که خوب بشه به حساب که اونم این کارو کرده 

پارسال همین موقع ها بود یا توی دی که این اتفاق افتاد 

عزیزم من اطمینانی ندارم ک بزارید هروقت اتفاق افتاد اون داستانی ک میخوام چشم

مرسی عزیزم ❣️