2777
2789
عنوان

آقایونی که خانماشون خیلی خوشگلنننننن😍😁

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 77 پست
نر ها نه مرد ها مرد ها اهمیت نمیدن که تو چققققققققققققققدر زیبایی ، اونا همیشه پارتنر خودشون براشون ...

آخی مردا چه یوسف پیامبر شدن و وفادار و من نمیدونستم؟🤣

احمق نباش عزیزم

با زنای درب و داغون میریزن رو هم

یه داف خوشگل که بماند، زندگیشون رو آتیش میزنن🤣

من یکی رو میشناسم اوایل که تازه عروسی کرده بودهمه ازش تعریف میکردن و میگفتن پسره چه خوش شانس دختر به این خوشگلی گیرش اومده .اما به مرور که با اخلاق دختره آشنا شدن دیدن همچین تحفه ای نیست همیشه هم با  شوهرش دعوا میکنه از بس اخلاقش بده .  چند ساله هر کدوم تو اتاق جداگانه میخوابن

زیبایی به مرور عادی میشه الان دیگه کسی به چهره اش نگاه هم نمیکنه

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من براساس تجربم و مراجعه کننده هایی که روزانه باهاشون در ارتباط مستقیم هستم و ۹۰ درصد از قشر جوون و ...

من مقاوت تورو در برابر زیبایی و گارد تورو نمیفهمم اونحودکشی رو هم که میگی حالا این همه آدم خودکشی میکنن کافیه اون بین یکی معروف و خوشگل باشه …

ببین اینکه خوشگل باشی حتما خوشبختی درست نیست

اما اینکه خوشگل باشی خواستگار های بهتری داری جامعه بهت بیشتر اهمیت میده موقعیت شغلی بهتری میتونی نسبت به بقیه میتونی داشته باشی و……اینا مزایاش

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

آخی مردا چه یوسف پیامبر شدن و وفادار و من نمیدونستم؟🤣احمق نباش عزیزمبا زنای درب و داغون میریزن رو ه ...

شاید مردای اطراف شما این بودن که ذهنیت شما اینطور شکل گرفته ، اما مردای اطراف من شکر خدا « مرد » بودن و پای همین زنای خودشون با وجود تمام کم و کسری ها و کاستی ها موندن ، خیلی « مردانه » ، ذهنیت من ذهنیت بیمار گونه ای نیست که همه ی مردا رو خائن و هول بدونم ! 

اول باره تو یه تاپیک اینطوری میگم واقعا چقد نظرات بعضیا مغرورانه و بچگانه هست.زیبایی شاید اول برای مرد جذاب باشه ولی همونطور که یه کاربر گفت تو زندگی مسترک خیلی چیزای مهمتری هست.استارتر گفتی هیچ مردی نمیتونه در مقابل زیبایی طاقت بیاره.خاک تو سر اون مرد بکنن.چون اگه واقعا اونجور باشه هر چقدر خوشگل باشه همیشه یکی خوشگلترم هست.چه خوشگلایب میشناسم که شوهراشون براشون تره هم خورد نمیکنن و خدا شاهده ادم میشناسم نمیگم زشت چون الان دیگه کسی زست نیست ولی خانم با چهره بسیار معمولی اقا براش میمیره.اقا فوق العاده با شخصیت.

من مقاوت تورو در برابر زیبایی و گارد تورو نمیفهمم اونحودکشی رو هم که میگی حالا این همه آدم خودکشی می ...

من همچنان منتظرم اسی رو ببینم چون اینجورتعریف کرد مشتاق شدم ببینمش 

حال دنیا را چو پرسیدم من از فرزانه ای                  گفت یا باد است ، یا خواب است ، یا افسانه ای       گفتم آن ها را چه می گویی که دل بر او نهند            گفت یا مستند یا کورند یا دیوانه ای                      گفتم از احوال عمرم گو که بازم عمر چیست گفت یا برق است یا شمع است یا پروانه ای  گفتمش احوال جانم را پس از مردن  بگو؟  گفت یا باغ است یا نار است یا ویرانه ای

من خیلی هارو دیدم خانمشون خیلی زیبا بوده ولی آقا خیلی هیز وچشم چرون بودن خیلی واسم سوال بوده با وجود داشتن زن به اون زیبایی چطور به بقیه نگاه میکنن؟ درمورد مرد جذابو پولدار هم مهم نیست مجرد باشه یا متاهل همیشه هستن آدمایی که به چشم یه طعمه بهشون نگاه میکنن 

میذارم زود برمیدارم

باشه 

حال دنیا را چو پرسیدم من از فرزانه ای                  گفت یا باد است ، یا خواب است ، یا افسانه ای       گفتم آن ها را چه می گویی که دل بر او نهند            گفت یا مستند یا کورند یا دیوانه ای                      گفتم از احوال عمرم گو که بازم عمر چیست گفت یا برق است یا شمع است یا پروانه ای  گفتمش احوال جانم را پس از مردن  بگو؟  گفت یا باغ است یا نار است یا ویرانه ای
نمیشه خصوصی بفرستم؟🤣

خصوصی نمیشه عکس فرستاد 

چقدر نازی اسی 😍😍😍