2777
2789
بعصیاشون هم میگن دارم طلاقش میدم😂😑

اوناهم همون قضیه خواهر برادری حساب میشن🤣

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

مردای مطلقه هم میگن زنمون خیانت کرد مچشو با ی پسر گرفتیم مردای متاهل هم میگن اره من و زنم مث خواهر و ...

مردای متاهل همشووووون میگن زنم خیلی بده زشته شلختس بهم محبت نمیکنه دوسش ندارم و...

زهرام ..یع خانواده ی ۶ نفره که دنیای کوچیکمن❤😉                  من حق دارم ب خودم همه جوره فش بدم ولی تو حق نداری کوچیک ترین حرف طعنه داری بزنی بهم ک بد میبینی خیییلی بد ،،،مگر ب شوخی،،برا شوخی همه جوره جنبه دارم😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه این جورا همه رو دوست دارن عینکی بی عینک لنز بدون لنز و..😐

فقط معیارشون مونث بودنه بدبخت ها

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       
مگ باشمابودم

جررر

زهرام ..یع خانواده ی ۶ نفره که دنیای کوچیکمن❤😉                  من حق دارم ب خودم همه جوره فش بدم ولی تو حق نداری کوچیک ترین حرف طعنه داری بزنی بهم ک بد میبینی خیییلی بد ،،،مگر ب شوخی،،برا شوخی همه جوره جنبه دارم😊

من اگه دنباله دخترای......بودم که نمیومدم سراغ تو🤣🤣🤣🤣محاله نگن

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

مردای متاهل همشووووون میگن زنم خیلی بده زشته شلختس بهم محبت نمیکنه دوسش ندارم و...

اره دیگ وقتی بخوان‌ پیاز داغشو زیاد کنن میگن خانوادش دخالت میکنن ب خونه زندگیمون نمیرسه بچه هام از دستش خسته شدن🤣

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

من اگه دنباله دخترای......بودم که نمیومدم سراغ تو🤣🤣🤣🤣محاله نگن

میگن تو با بقیه دخترا فرق داری

دفعه اوله این حسو دارم 

تاحالا اینجوری عاشق نشده بودم 

من کلا ادمیم که دختر زیاد بهم ابراز علاقه کرده محل هیچ کدوم نمیدم

اره دیگ وقتی بخوان‌ پیاز داغشو زیاد کنن میگن خانوادش دخالت میکنن ب خونه زندگیمون نمیرسه بچه هام از د ...

فقط زنایی ک باور میکنن

بعله شایداماعینکیابراشون جذابیت خاصی دارن

هعی عینکی هم نشدیم از نظر چند تا هول زیبا به نظر برسیم😔😂

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.