2777
2789
دقیقا خط آخرجلو حرم دختره ازم خواستگاری کردتو مهمانی دختره ازم خواستگاری کردتو باشگاه دختره ازم خواس ...

افرین 

یعنی کنارشون عطسه کنی 

میرن میگن این دختره بهم پیشنهاد داد

من یبار با دوستم رفتیم بیرون نهار بخوریم پسره روبه روم بوده خرس گنده ۳۰ ۳۵ راحت میخورد

دوستم ی چیزی گفت خندیدم بعد ب تابلوی دیوار بالا سر مرده نگاه کردم

دیگ تا اخرین لحظه با لبخند نگام میکرد نزدیک میشد مثل زامبی

پاشدیم رفتیم

الان ب دوستاش میگ دختره زانو زد پیشنهاد ازدواج داد

😂😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من روزی آرزوم بودک بهش رسیدم میتونین عینک بدون نمره استفاده کنی

ارع دوس دارم ولی مامان بابام نمیزارن بگیرم 

به نظرم باحال باشه

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       
خداییش هرچی مزد خائن دیدم و شنیدم زنش عالی و بهترین بوده و طرف خوشی زده زیر دلش که رفته سراغ بقیهاون ...

همینه عزیزم منم همینطور دیدم همیشه ب زن خوب خیانت میشه سیب سرخ دست شغال

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
اون زمان دیگ گذشت الان خیلیاهم عینکی هستن اگر هم چشم ضعیفی نداشته باشن برای ترندبودن عینک استفاده می ...

عزیزم عینک چیز بدی نیس ...درسته زمان مسخره کردنشم تموم شده ..چیز خیلی کاربردی ایه

ولی دیگ شمام پیاز داغشو زیاد کردی ..برا ترند شدن عینک میزنن؟؟

خیلی رو زیبایی تاثیر - داره ..فقط در صورت ناچار بودنخوبه ..خانواده ی من و هرکیییی ک میشناسمش میرن عمل ک عینک نزنن ..نگه داشتنشم سخته

زهرام ..یع خانواده ی ۶ نفره که دنیای کوچیکمن❤😉                  من حق دارم ب خودم همه جوره فش بدم ولی تو حق نداری کوچیک ترین حرف طعنه داری بزنی بهم ک بد میبینی خیییلی بد ،،،مگر ب شوخی،،برا شوخی همه جوره جنبه دارم😊
ارع دوس دارم ولی مامان بابام نمیزارن بگیرم به نظرم باحال باشه

هرزمان ک شرایط داشتین بنظرم بگیرایناهم ک میگن عینک جذابیت خاصی ندارن طبیعتاحسادت میکنن وگرنه من ازخیلیاشنیدم ک چهره ولول بالاوباکلاس،کیوت نشون میده 

عزیزم عینک چیز بدی نیس ...درسته زمان مسخره کردنشم تموم شده ..چیز خیلی کاربردی ایهولی دیگ شمام پیاز د ...

موافق نیستم لزومااینطورنیس خودم دیدم بعضاهیچ مشکل ضعیفی ندارن وهمینطوراستفاده میکنن،اکثرپزشک ها،اساتیددانشگاه،نویسنده هاودرکل افرادلول بالاعینکی هستن درضمن پزشکاچرااخودشون لیزیک انجام نمیدن هیچ قطعیتی وجودنداره

موافق نیستم لزومااینطورنیس خودم دیدم بعضاهیچ مشکل ضعیفی ندارن وهمینطوراستفاده میکنن،اکثرپزشک ها،اسات ...

پزشکا برا این عمل نمیکنن ک میگن عمل عوارض داره 

ن اینکه عینک خوشگله دلشون نمیاد نزنن 

زهرام ..یع خانواده ی ۶ نفره که دنیای کوچیکمن❤😉                  من حق دارم ب خودم همه جوره فش بدم ولی تو حق نداری کوچیک ترین حرف طعنه داری بزنی بهم ک بد میبینی خیییلی بد ،،،مگر ب شوخی،،برا شوخی همه جوره جنبه دارم😊
لطفانظرتون وتحمیل نکنین خیلیاعینک دوس دارن وعمل هم نمیکنن منم همینطور

بابا نگفتم عمل کن ..اصا برا من مهم نیس تو عینک بزنی یا ن عشقم 

چون هی میگی عینک جذابه و ترنده و...میگم ینی دیگ چرته این حرفا 

بابا نگفتم عمل کن ..اصا برا من مهم نیس تو عینک بزنی یا ن عشقم چون هی میگی عینک جذابه و ترنده و...میگ ...

شماحرف منونقض کردی اینم البته مهم نیس بعله تقریباسه سال پیش تا همین مدت هم ترندشده اماالان کمتر

شماحرف منونقض کردی اینم البته مهم نیس بعله تقریباسه سال پیش تا همین مدت هم ترندشده اماالان کمتر

ارع بزن قشنگه