2777
2789

به به زیبارو جااااان 😍خیلیییییییی خوشگلی حتی رژ هم انگار نزدی انگار رنگ لب خودته آخه به نظرم به لبت نشسته 😍😍😍😍ماشاالله 

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جذابیت از خودته گلبم🥲❤

😍😍😍عزیزدلیی

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
به به زیبارو جااااان 😍خیلیییییییی خوشگلی حتی رژ هم انگار نزدی انگار رنگ لب خودته آخه به نظرم به لبت ...

🥲💔❤قربونت برم گلبمممم نظر لطفته چشات زیبا دیدههه گلب وگرنه من معمولی هستم😍

عشقم چ بنظرت عمل زیبای انجام بدم تو صورتم؟ 

اره عشقم ماشاالله چشمای درشت لبای درشت،واسه دختر خیلی مهمه چشماش درشت باشه بنظرم من😍

🥹😍❤وایییی خدا مرسیی عزیز دلمممم واقعا ممنونم نطر لطفته گلب 

امشب ب بابام گفتم ازت خاهش میکنم بینی مو عمل کن🤣💔مبگه ن بد میشی💔

🥲💔❤قربونت برم گلبمممم نظر لطفته چشات زیبا دیدههه گلب وگرنه من معمولی هستم😍عشقم چ بنظرت عمل زیبای ...

بوووووس به کلت عزیزدلمم 😍😍😍ماشاالله . 

هیچ عملی هیچ وقت انجام نده به نظر من حیف صورتته . البته این نظر منه تو خودت بهتر صلاح خودتو میدونی ☺️

بوووووس به کلت عزیزدلمم 😍😍😍ماشاالله . هیچ عملی هیچ وقت انجام نده به نظر من حیف صورتته . البته این ...

😍😘❤🌿💜واییی چقد حستون خوبههه 

بخدا اعتماد بنفس گرفتمم 

من عکس میزاشتم همه میگفتن ماشالا قشنگی فک میکردم برای اینکه ناراحت نشم میگن😑😂

😍😘❤🌿💜واییی چقد حستون خوبههه بخدا اعتماد بنفس گرفتمم من عکس میزاشتم همه میگفتن ماشالا قشنگی فک می ...

مرسییییی فداتشمممم نه بابا نظر خواستی باید راستشو بگیم دیگه 😍

خداروشکر واقعاااااا😍😍💖💖ی نفر دو نفر بیان برای اینکه ناراحت  نشی بگن نه همه که ، پس یعنی خوشگلی 😍💖