2777
2789

سلام توروخدا این دعا رو به نیتش بخونید میگن دعا در حق دیگران مستجاب میشه بچم سه شبانه روز تب شدید داره همه کار کردم مداوم دارم پاشویه وکارایی که برای تب خوبه میکنم قرص وشربت وشیافم زدم نهایت دوساعت کمتر میشه باز میره بالا

بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِیمِ

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلیٰ نُورٍ، بِسْمِ اللّٰهِ الَّذِی هُوَ مُدَبِّرُ الْأُمُورِ،

بِسْمِ اللّٰهِ الَّذِی خَلَقَ النُّورَ مِنَ النُّورِ. الْحَمْدُ لِلّٰهِ الَّذِی خَلَقَ النُّورَ مِنَ النُّورِ، وَأَنْزَلَ النُّورَ عَلَی الطُّورِ، فِی کِتابٍ مَسْطُورٍ،

فِی رَقٍّ مَنْشُورٍ، بِقَدَرٍ مَقْدُورٍ، عَلیٰ نَبِیٍّ مَحْبُورٍ. الْحَمْدُ لِلّٰهِ الَّذِی هُوَ بِالْعِزِّ مَذْکُورٌ، وَبِالْفَخْرِ مَشْهُورٌ،

وَعَلَی السَّرَّاءِ وَالضَّرَّاءِ مَشْکُورٌ. وَصَلَّی اللّٰهُ عَلیٰ سَیِّدِنا مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطَّاهِرِینَ.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِیمِبِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ ...

ان شاالله بهترمیشه گلم ناراحت نباش با اب نمک پاشویش کن تب ولرم باشه سرد نباشه 

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 
خودمم خوندم ولی من بنده روسیاهم شما بخونین لطفا انشالله تن خودتون وعزیزانتون سلامت باشه

هرچی که باشی گلم تو مادری و مطهر

خدا بیشتر از این حرفا حواسش به ما و دلش نرمه برامون 

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 

خوندم عزیزم 

ان شاءالله بهتر میشه 

اگر تبش بالاست جدایی از استامینوفن، بهش آب سیب بده

اگر سیب داری الان خودت براش بگیر، بیدارش کن بهش بده، روی پیشانی اش دستمال مرطوب بذار

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
خودمم خوندم ولی من بنده روسیاهم شما بخونین لطفا انشالله تن خودتون وعزیزانتون سلامت باشه

من خوندم براش عزیزم

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه