2777
2789

اومدم تو بیمارستان دیگه روم نمیشد به کسی بگم گوشی بده اونجا هم یک ربع وایسادم 

آخرش داشتم از یکی گوشی میگرفتم دیدم 

شوهرم صدام زد رفتم و دیدم بله متاسفانه ناجور تصادف کردن ولی مادر از همه بدتره شوهره و پسره سلامت

الان پیش خودم میگم من تو شهر غریب حالا شاید واقعا دکتره عمل می‌کرد 

چون دکتره گفته بود به شوهرم خانمت بیاد شاید همین جا عمل کنم براش 

بدون گوشی چطوری میومدم بیمارستان اینو پیدا می‌کردم ؟؟؟ 

بعد واسه اونا خودش رو میکشت به این رنگ بزن به اون دکتر بزن که اره بیابن واسه عمل 

بیمارستان هم خصوصی همون اول ۵۰ تومن فعلا گرفت 

اینم نه من میدم و فلان 

حالا هی میخوام بهش بگم اگه من بعد از قرنی عمل کرده بودم چکار می‌کردم تنها ؟؟؟؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اها تو رفتي بيمارستاني ك شوهرت و خانواده تصادفي بودن؟

بله دیگه میگم خودم رفتم با اینکه بار اولم بود کلا اون خیابون و محله رو بلد نیستم خیلی بزرگه از خونه ما دوره 

ولی بازم رفتم 

الان هر چي بگي متهم ميشيب بي ملاحظه بودن يا حتي خودخواه بودن ك تو اين شرايط رفتي دنبال كار خودت در ح ...

به من چه ! برای بچه دنیا آوردن من مگه یکیشون اومد ؟ تو لحظات سخت من مگه کسی بود ؟ حالا تازه تعارف میکنه که بیاین منزل ما 

من با دوتا بچه کوچیک چه تعارفی میکنی ؟؟ 

اسی ببخشیدا خیلی بد توضیح دادی

من برای بار اول رفتم دکتر شوهرم بجای اینکه بگه این او شهر غریب تک و تنها اومدیم ‌ و دکتره واقعا عمل کرد چطوری بیاد بیمارستان ؟؟ منو پیدا کنه ؟ موبایلم که نداشتم 

حالا اونا درسته تصادفی ولی دورشون پره آدم من کی پیشم بود ؟؟ 

میخوام الان اومد بگم از تو شوهر برای من درست نمیشه 

منم باید مثل خودت بگردم دنبال یکی دیگه