2777
2789

مثل داداش بزرگ برای من میمونه از نوزادی قد کشیدن منو دیده و همیشه دلسوزم بوده و هوامو داشته عین یه برادر تنی که هوای خواهرشو داره هرجا خودش سنش دوبرابر منه و نامزد هم داره یه خانوم زیبا 😍

اینا رو گفتم که راجب خودش مشکوک نشید 

ولی از وقتی من سنم یکم بیشتر شد و از نوجوانی وارد جوونی شدم دائما سرهرصحبتی بحث ازدواج منو پیش می‌کشه 

یا بارها به خودم گفته دیگه قد کشیدی خانومی شدی برای خودت و وقت هرچیزی برات رسیده 

یبارم که بحث عروسی خودش شد من گفتم لباسم آماده هست واسه عروسیتون آروم به خودم گفت لباسهای مام برا شما امادست

به مامانم تاکید می‌کنه همیشه خاله الان دخترت دم بخته و  تایمی هست که من می‌دونم مورد توجه همه هست، بهترین ها رو براش فراهم کن 

و الان هرچی داری باید به پاش بریزی شیک ترین لباس و استایل و همه چی 

نمی‌دونم چرا از اونجایی که ارتباطات خیلی زیادی داره  حس میکنم منو به کسی معرفی کرده 

چون علاوه بر من دختر بزرگتر هم هست تو خانواده 

ولی گیر داده رو ازدواج من 

جوری که مامانش که خالمه هم تا هرچیز خوبی بیرون میبینه زنگ میزنه مامانم اینو واسه جهیزیه فلانی بخر 

من توهم میزنم یا واقعا خبری داره ؟

انقد دلم میخواد یبار ازش بپرسم  چرا اینقدر مشتاقی منو شوهر بدی😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن شایدم خیلی ب فکرته ولی احتمالش هم هست ب کسی معرفی کرده باشه

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

اینم بگم عکس های خانوادگی که حضور دارمو همیشه تحلیل می‌کنه یبار انگار میخواست نشون کسی بده بعد به مامانش گفته بود این چه لباسیه تنش کرده خاله دوبرابر سن خودش نشون میده بچه رو 😐

خب دیگه ازونجایی که انقدر باهم صمیمی هستین باید صدبار پرسیده باشی ازش🤣🤣

من صمیمی ام ولی درعین حال خجالتیی😂😂

یه حرفو میزنم صدبار سرخ و سفید میشم 

اما یبار باید بزنم به در پررویی بگم جریان چیه خواهرا خودت بالا سی ازدواج کردن ولی منو از ۲۰ تو فکر شوهر دادنی😂

ن شایدم خیلی ب فکرته ولی احتمالش هم هست ب کسی معرفی کرده باشه

اره کلا به فکرمم هست همیشه ولی تعجبم از اینه خواهرای خودش بالای سی ازدواج کردن چرا منو ول نمی‌ده 

می‌دونی از کجا مشوک شدم 

یه بار یکی از دوستاش که خیلی صمیمین و برا اولین بار دیدم 

طرف منو از قبل قشنگ می‌شناخت کامل 

و متوجه شدم کار پسرخالمه😂

البته حالا اون بنده خدا همسنا خودش بود کسی هم باشه سنش کمتره قطعا

اره کلا به فکرمم هست همیشه ولی تعجبم از اینه خواهرای خودش بالای سی ازدواج کردن چرا منو ول نمی‌ده می‌ ...

اها پس واقعا قضیه مشکوکه😂

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام