2777
2789

مامانم جوونیاشو به پای بابامو خاهر برادرم ریخت بعد اخر پیری برداشت منو حامله شد به دنیام اورد بدبختو اسیرم کرد خودشرمیگفت سر تو حامله بودم هیچی تو خونه نداشتیم هندونه میخوردم حالا من با ۲۵ سال سن ۴۳ کیلو ام‌ و هزار نوع بیماری دارم اینا همش به کنار من با خاهر برادرم ۱۵ سال فاصله سنی دارم اونا ازدواج کردن رفتن پی زندگی خودشون الان پیری  پدر مادرم‌  برا منه از صب که بیدار میشم باید صبونه بدم  غذا درست کنم تا شب سرویس بدم مریضن باید ببرم دکتر بیمارستان بستری کنم خواهش میکمم درکم کنین زخم زبون نزنین واقعا سختمه درد بدتر اینه ک بچه طلاقم هستم ازونور بابام  ک سکته کرده زنگ میزنه میگه بیا از من نگه داری کن ازینور باید از مامانم نگه داری کنم  خاهرم ک ۳ تا بچه داره و هزتر مشکل دیگه داره ک بره سراغ بابام داداشمم ک عروسمون میگه من دوتا بچه دارمو نمیتونمو خونم ۵۰ متره کوچیکه نمیتونم از مریض مراقبا کنمو دوتا بچه کوچیک دارم فقط منه بدبختم کلفتم این وسط  همه اوار میشن رو سر من‌فقط دلم میخواد فرار کنم برمویه جای دور ازین همه فشتر راحت شم ای خدا خلاصم‌کن😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

سخته واقعا

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم حق داری توام حق زندگی و آسایش داری 

سایه پدر مادرت مستدام 

ازتوانت خارج شده به داداشت اینا بگو پرستار بگیرن

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

الهی🥲

واقعا شرایطتت سخته حق داری

ایشالا خدا به دلت ارامش بده عزیزم❤️

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

عزیزم پدر یا مادر منزل اضافه ندارن بدی اجاره پرستار بگیری؟

نه بابا من‌لا مامانم خودمون مستاجریم😭😭😭

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

اگر سختته با خواهران مشورت کن یک پرستار بگیرید هر ماه حقوق شو یکی بده بهشون ام بگو یا اینکه هفته ای ...

خرج زندگی خودشونو به زور میرن بیان پرستار بگیرن؟

من خیلی درکت میکنم و خیلی سخته امیدوارم یک همسر خوب نصیب بشه حداقل زندگی زناشویی خوبی داشته باشی

کدوم زمدگی هر کی بهفمه بچه طلاقم جلو نمیاد مامان دوست پسرم گفته بود این اخر مثل مادرش طلاق میگیره میره پسره ب من‌گفت اگه مهریه نمیخوای میام عقد میکنیم