2777
2789
عنوان

بچه ها تو سن22 سالگی می‌خوام بچه بیارم نظرتونه

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 59 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه آدم برای بچه دار شدن باید چه دلیل دیگه ای داشته باشه

از نظر روانی آمادگی شو داری؟ رابطه ت با شوهرت چجوریه . از نظر مالی میتونی تامینش کنی؟ . هزینه ی سونو آزمایشو داری؟ 

من ۳۲ سالم هنوز میترسم اقدام کنم . گاهی حس میکنم نتونم مادر خوبی باشم 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

آره عزیزم سمت عالیه، بببن من 25 سالگی ازدواج کردم هی میگفتم نه الان زوده فلان.. الان شده 32سالم چهارماهه باردارم، مشکلات زیاد سنی که از سی گذشته و بارداری پراز اینرسی رو میگذرونم، دیابت گرفتم کلی وزن کم کردم اوضام خوب نیست، استراحت مطلقم

به نبودنِ تو فکر کردمو فریاد کشیدم: «دنیا!واقعاً می توانی از این هم غم انگیزتر بشوی؟واقعاًمی توانی؟»                                                        اگه ممکنه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید، 🙏😭
از نظر روانی آمادگی شو داری؟ رابطه ت با شوهرت چجوریه . از نظر مالی میتونی تامینش کنی؟ . هزینه ی سونو ...

مالی که اره ولی روانی مطمئن نیستم خودم خیلی بچم ولی رابطمم با شوهرم خیلی خوبه 

💜✨💜✨💜✨💜

بیار خیلی هم عالی الان هم بدنت تواناییش بیشتر هم فاصله سنیت با بچت کمتر میشه هم اینکه بیشتر میتونی بچت رو درک کنی همون اول دوتا بیار تا جوانی و حوصله داری من الان سنم از سی گذشته بچه اولم تو دهه بیست زندگیم دنیا اوردم خ راحت بود الان بچه دوم ازسی گذشته میلینم چقدر بدنم کم میاره اعصابم نمیکشه 

بیارم یعنی

همسرچرت مرد خوبی هست ؟اهل زندگی؟مسولیت پذیره؟بامحبته؟ازش راضی هستی؟اگر از همسرت راضی هستی و مباهم مشکل ندارید به اندازه کافی اژچزش شناخت داری بله حتما بیار سنت هم خیلی عالی هست بچه فرشته ان وباعث شیرینی زندگی 

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏

وقتی دوست داری بیار الان شوقشو داری چرا نیاری حتما شرایطتم اوکی هست حالا یکی دوسال اینور اونور چ فرقی داره شما تا بری زیر نظر دکتر اقدام کنی بشه بچه بیاد میشی بیست و چهار تقریبا سنه خیلی پایینی نیستش بنظرم

ما تو این سن لنگ ازدواجیم اینا بچه هاشونم اوردن

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...