2777
2789
عنوان

فکر خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 72 پست
بدبختیه من اینه شوهرم می‌دونه که من نمیتونم باهاش کنار بیام ولی بازم داره باهام زندگی می‌کنه و بدتر ...

برین پیش مشاور حتی اگر شوهرتم‌ نمیاد خودت برو 

اینجور زندگی ها نیاز به یک مشاوره قوی دارن

خانم وقتییی خدا شمارو به این  دنیا آورده یعنی یه بخشی یه جایی از گره های عالم با دستای شما باز میشه باید زنده بمونید حقتونه که خوشبختی بچتون رو ببینید مطمعن باشید خدا جزای کاری رو برای اون دنیا نمی ذاره هرکی کار بدی کرده نتیجه ی عملشو تو همین دنیا می بینهه و درد می کشه 

زندگیتون به خاطر ادمای بی ارزش تباه نکنید 

فکر می کنید خودکشی کنید کارتون راحته میگن تا زمانی که مرگ حقیقی ادم برسه زیر خاک انسان چشماش باز میمونه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بالاخره اون تاوان کارشو پس میده

ولی من چی؟من آدم نبودم 

من خیلی بدبختم هم نمیخوام باشه شوهرم و هم میخوام باشه 

من باید الان ازش متنفر باشم 

همش میگم این تو بدترین دعواها یبار به من توهین نکرد یه بار از خرجی کن نذاشت برام چرا اینکارو باهام کرد چرا تیر خلاص و زد بهم 

شوهرم که نمیدونه من همه جزییات و می‌دونم

چطور نشسته برات تعریف کرده و تو هیچ کاری نکردی تو چطور تونستی تحمل کنی شوهرت داری میگی بازن ها مختلف هم بوده و تو برگستی بزرگ ترین ضربه برادرزادته همه یه طرف این یه طرف عجب ج ن د ه ا ی

برین پیش مشاور حتی اگر شوهرتم‌ نمیاد خودت برو اینجور زندگی ها نیاز به یک مشاوره قوی دارن

رفتم شوهرمم اومد ولی مشاور خیلی رویایی فکر می‌کنه به من میگه به روش نیار.با بوهو اون بازی سه نفره داشته باشید . با هم بیرون برید .ولی من ذوقم کور شده 

پس چطور فراموش کنم چطور کنار بیام

با خودش صحبت کن بدون اینکه ابروشو ببری 

اگه دیدی دوباره داره کارای اشتباهی رو میکنه ابرو شو تو دوتا خاندانتون ببرررر ( بهش رو نده ،گرم نگیر ، سرد و بی تفاوت باش)

خانم شما اصلا کار اشتباهیی نکردید که میخواید خودکشی کنید 

شوهرتون باید بعد از همچین غلطی خودکشی کنه 

با خودش صحبت کن بدون اینکه ابروشو ببری اگه دیدی دوباره داره کارای اشتباهی رو میکنه ابرو شو تو دوتا خ ...

هر کاری که بهتون ارامش روانی میده رو انجام بدید 

اگه لیقاتشو داره بهش فرصت بدید 

ادمای ضعیف انتقام می گیرن 

ادمای قوی  اگه لیاقت داشته باشه می بخشن  

و ادمای باهوش نادیده می گیرن تا درس بگیره 

چطور نشسته برات تعریف کرده و تو هیچ کاری نکردی تو چطور تونستی تحمل کنی شوهرت داری میگی بازن ها مختلف ...

دقیقا این از همه چی برای من بدتره‌..من بهش گفتم قضیه شما رو می‌دونم پس خودت برام بگو و نامردی نکرد با جزییات گفت حتی گفت من وابستش شده بودم و خودم خواستم بیاد خونه