2777
2789
عنوان

خوشبحال کسایی که وسواسی نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 53 پست
من همسایمون باهام در رفت و امده فقط اونم خیلی تمیزه اونم وسواسیه حس میکنم چون بیشتر با اون میگردم بد ...

این همه انرژی رو از کجا میاره ؟ .منم ادم تمیزیم ولی کشش این همه کارو ندارم واقعا 

بااینکه دوست دارم 

کاش منم مرتب بودم دیگه نمیتونم جم کنم وضعم خرابه ،یاد قدیما می‌افتم چقد زندگی راحتی داشتم حسرت میخور ...

فقط خدا کنه مثل من نشی من بدترین نوع وسواس هارو دارم 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازش فاصله بگیر مثل من نشو من خیلی وحشتناک هستم 😭

چطوری هستی مگه خونت چطوریه الان من غذا میخورم درجا میرم ظرفو میشورم خواهرم غذا میخوره نمیشوره میذاره هر وقت حوصله داشت برای اینکه راحت بخوابم باید خونم تمیز باشه

اتفاقا شوهرم میگه زن باید به خونه زندگیش برسه کیف میکنه منو میبینه خودشم همینجوریه کف ماشینو مجله ان ...

خوبه که هم دل هستین 

این‌دوستم که میگم شوهرش وسواس نیست همیشه مسخره میکنه همه جا هم میگه زنش مریضه 

این همه انرژی رو از کجا میاره ؟ .منم ادم تمیزیم ولی کشش این همه کارو ندارم واقعا بااینکه دوست دارم

سرکار نمیره من سرکارم میرم اون سرکار نمیره خودش میگه بعد اشپزی حس میکنم دیوار چسبناکه تا نکنم نمیتونم غذا بخورم 

خوبه که هم دل هستین این‌دوستم که میگم شوهرش وسواس نیست همیشه مسخره میکنه همه جا هم میگه زنش مریضه

شوهرم میگه زن وقتی کثیف باشه به خونه زندگیش نذسه یعنی اون خونه رو دوست نداره

سرکار نمیره من سرکارم میرم اون سرکار نمیره خودش میگه بعد اشپزی حس میکنم دیوار چسبناکه تا نکنم نمیتون ...

بنظرم رفیق یا همسایه اینجوری بدتر میکنه 

دوز باش یه مدتی اگر میخوای بهتر بشی

میگم علتش چیه ؟ کشف نکردی؟ مادرتون اینجوری هستن ؟؟

مادرم معمولیه پدرمم همینجور 

از وقتی 9سالم بود مامانم لباسامو میداد من بشورم بندازم رو بند بعد ماشین لباسشوییمون قدیمی بود تو لباسا صابون میموند من اول یه بار با دست میشستم بعد نصف اون صابون میرختم تو ماشین دیگه نمیموند این شد من شدم این

شوهرم میگه زن وقتی کثیف باشه به خونه زندگیش نذسه یعنی اون خونه رو دوست نداره

نه خب خیلیا واقعا انرژی ندارن یا افسردگی دارن یا بچه دارن نمیرسن 

دلیل نمیشه خونشو دوست نداشته باشه 

بنظرم رفیق یا همسایه اینجوری بدتر میکنه دوز باش یه مدتی اگر میخوای بهتر بشی

واقعا 

دوستم در این حده که میاد چای بخوره حتما باید تو لیوان یکبار مصرف باشه وی نه میگه میل نداره و اینا

چطوری هستی مگه خونت چطوریه الان من غذا میخورم درجا میرم ظرفو میشورم خواهرم غذا میخوره نمیشوره میذاره ...

میگم وسواس از نوع وحشتناکش هستم. گفتم تو کامنت قبل خونم به قدری تمیزه که هرکی میبینه تعجب میکنه یه دونه نخ رو قالیام پیدا نمیکنی همه چی همه جا برق میزنه اما دستام از بس تمیز کردم لکه آوردن! نه فقط این توی همه چیز بدترین شکل ممکن وسواس هستم... جلوی وسواس تو بگیر مثل من نشی عزیزم 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

مادرم معمولیه پدرمم همینجور از وقتی 9سالم بود مامانم لباسامو میداد من بشورم بندازم رو بند بعد ماشین ...

بنظرم مشاوره برو حتما 

اینجا هم کلی تاپیک هست سرچ کن راهنمایی هایی کردن که انشالله بدردت میخوره