2777
2789
عنوان

نام اثر شب قبل از مهمونی

243 بازدید | 27 پست

منو: 

پیش غذا: سالاد ماکارونی، سالاد کلم و هویج

غذای اصلی: شوید پلو ماهی و کوکو سبزی

دسر: دسر بيسکوئيتی 

نوشیدنی: لیموناد و بلوبری

مخلفات: ترشی، سبزی خوردن، 

چطوره به نظرتون؟ 

سالاد و دسر رو آماده کردم ماهی هم مرینت شده.

نظافت خونه و رسیدگی به خودم برای فردا صبح 🫠

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام میشه برا حل مشکلم‌صلوات بفرستید 

ممنون

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت فاطمه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

فکر کنم منو دعوت کنی 

بیشتر بهتون خوش بگذره😅😄

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر کنم منو دعوت کنی بیشتر بهتون خوش بگذره😅😄

ای جان

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

نام اثرگشته کردن کاربرا ساعت یک شب

🤣🤣

فردا از آماده شده هاش عکس بذارم چی می گی🫠

من برام تعجبه چطور این همه غذا رو میخورن با اینکه شکموام

بیشترش می مونه.

برای  پس فردا نهار دیگه راحتم 😁

الان سفره رو تصور کردم، خیلی همه چیز رنگ سبز شده

دقیقا هدفم همین بود، خواستم ژله هم سبز باشه ولی خودم دلم دسر بیسکوییتی خواست مزه ها هم متعادل تره اینطوری