2777
2789
عنوان

نمیفهمم شوهرم بهم خیانت کرده یا راست میگه😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2170 بازدید | 129 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن هیچ عکسی پاک نکن سوژه بقیه میشین فقط باهاش سرد شو اصلا ن جواب پیامشو بده ن باهاش حرف بزن فقط برو ب ...

یاد خودم افتادم دقیقا تو عقد رل قبلیش زنگ زد گفت باهم باشیم اشکال نداره زن داری منم شوهر دارم 

اهان اخه میگم مثل یه روانشناس جواب میدی ولی درجا بزنه زیر زندگیش هم دیووونگیه

من ۱۹ سالمه خیلی تجربه ی گسترده ای ندارم البته😅 ولی بنظرم ادمی ک یبار لغزید دیگ امیدی بهش نیست 

ب قول شاعر گر یکبار از مرامش زخم خوردی نبخش ، پوست اندازی چ تغییری دهد در ذات مار...

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

یاد خودم افتادم دقیقا تو عقد رل قبلیش زنگ زد گفت باهم باشیم اشکال نداره زن داری منم شوهر دارم

خدا همچین ادماییو لعنت کنه تو چیکار کردی؟

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

حس میکنم خیلی از من خوشگلتره اون 😭

خب دخترا در اینجور مواقع همش مقایسه میکنن ولی خب حسشون فیکه حتی اگ اون دختره شکل گاو هم باشه فکر میکنن ازشون بهتره 

درکل اگ قصد جدایی رو داری پی قضیه رو بگیر در غیر این صورت بنظرم بیخیال همه چی شو

خب چه میدونستم همه پسرا یه دوست دختری داشتن مجردیشون

عزيزم شما خبر داشتي از جزئيات و اين كه ميدونستي يه دوست دختر معمولي نبوده براش كه دو روز باشه باهاش ولش كنه و انقدري دوسش داشته كه رفته خواستگاري كه ازدواج كنن به خاطر مخالفت خانواده ها بهم خورده 

خدايا شكرت❤️🧡💛💚🤍💜💖💙