2777
2789
عنوان

جواب خالمو تو جمع دادم دلم خنک شد

402 بازدید | 28 پست

خالم هرسری میاد خونمون یا به من یا به بابام یا به خواهرم تیکه های خیلی بدی میندازه حرمت هیچیو نگه نمیداره اصلا ما قطع رابطه کردیم اما این یا هرشب میاد یا ی شب درمیون 

امشب بحث.شغل شد  بهم گفت توهم ک کارت معلوم نیست چیه بد تر از فلانیاا (ی مثال زشت زد) 

منم گفتم 

والا خاله جان من چه شغل داشته باشم چه نداشته باشم دخترم و بابامم خرجمو میده بعدم شوهر  میکنم اون خرجمو میده اگرم کار کنم ک افرین بهم اگرم کار نکنم عیب نیست برام  ن مث پسرای شما.. 

چون پسراش هیچکارو کسبی ندارن بیکار و بیعارن با23سال سن هنوز پدرش خرجشونو میده 

ولی حس میکنم دلش شکست ولی تو همه چی لازم نیست سرشو فرو کنه 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

من کلا با جواب بزرگتر دادن جور نیستم بنظرم بهتره دایورت کنی

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب کردی بابا 

دل اونا فقط میشکنه

دل ما از سنگه؟؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
من کلا با جواب بزرگتر دادن جور نیستم بنظرم بهتره دایورت کنی

ااخه همش هممونو تحقیر میکنه خسته شدم 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

اگه تو جمع ضایعت کرده باید تو جمع ضایعیش کنی ولی اگه سنش بالاست درست نیست تو جمع غرورش میشکنه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

یه چیز بگم؟ همیشه میخواید جواب بدید به بچه طرف تیکه نندازید 

اون پسزش چیکاره بوده اون وسط ؟

من یکبار یه فامیل دور راجب من بد گفته به مادرم 

مامانمم گفته بهتر دختر توئه که فلان و بیسار 

من خیلی دعواش کردم 

گفتم حقی نداشتی به دخترش چیزی بگی 

مدر و مادرش بیشعور بودن 

دخترش این وسط گناهی نداشته 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤