2777
2789
عنوان

جشن تعیین جنسیت و مسخره بازی مامانم🫥

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 42 پست
آره ازاین همه تبعیض ک..ون آدم میسوزهتو مناسبت های اونا ما باید همیشه خرج بیفتیماما تو مناسبت های ما ...

مامانت خاهر بردارشوبیشتر از یدونه بچه اش دوس داره ؟؟عجب باابا

یه بار شر به پر کن ب مامانت بفهمون این خرفایی ک میزنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره کنسل کنم حالشون گرفته بشهبافامیلای شوهرم که ارتباط ندارم خودم تک فرزندمفقط خواهر برادرای مامانمن ...

دایی و خاله؟؟؟؟واقعا دیگه اخرشه..منم چندبار مهمونی گرفتم یکی دوبار خاله‌ها رو دعوت کردم..

بعد یه مناسبتی بود فقط خواهر برادرای خودمو دعوت کردم با مامانم‌اینا..بعد مامانم گفت وا زشته خاله‌ها بشنون دور همیم اما نباشن رک گفتم شرمنده یکی دو نفر که نیستن نمیتونم هر سری همه‌رو بگم از لحاظ پخت و پزی سختمه تعداد بالا

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
بنظرم یه بهانه‌ای بیار کنسل کن...خیییییلی زور داره تو این شرایط که باید برای خورد و خوراک خودت بیشتر ...

حرف فامیل مهم نیس کنسل میکنم

ولی میشینن حرف درمیارن حتما باشوهرش به مشکل خورده و فلان

حتما کنسل کن فامیل مفت خور دعوت نکن فقط درجه یک

من تک فرزندم 

درجه یک کجا بود؟

برادرشوهرام هم بزور خونه مادرششوهرم چندماه یه بار بیان چه برسه بیان خونه ما ، عملا قطع ارتباطیم 

پدرشوهرمادرشوهر هم خیلی جدی ان جاشون این مراسمات نیس

حرف فامیل مهم نیس کنسل میکنمولی میشینن حرف درمیارن حتما باشوهرش به مشکل خورده و فلان

بیخیال بابا بزار هرچی میخوان بگن از تو و زندگیت که چیزی کم نمیشه

کنسل کن و از این به بعد محکم جلوی مادرت وایسا. تو خودت الان مادری و باید بتونی حد و مرز بگذاری واسه ...

من میدونم دیگه 

یا میخواد بگه نیارید هیچی فقط بیایید بخورید

یا بگه لباس وسایل بیارین به نفع خودش

من بدبختم کلی هزینه کنم هیچ و پوچ

آره ازاین همه تبعیض ک..ون آدم میسوزهتو مناسبت های اونا ما باید همیشه خرج بیفتیماما تو مناسبت های ما ...

خیلی ببخشیدا ولی غلط کردن

منم بهم برخورد شاید باورت نشه

دور از جونت مگه پخمه هستین😕

عزیزم چراغی که به خونه رواست به مسجد حرامه 

اول  خورد و‌خوراک خودت و شوهرت و نی نی کوچولوت بعد اگه چیزی موند خرج جشن کن که شکم فامیل به درد نخورو پر کنی

خرج فامیل کردنم ارزشی نداره همیشه یه چیزی برای گفتن دارن به جاش میتونی پس انداز کنی برا بچت

والا بنظرم دعوتم کنی بازم کلی حرف میزنن که پذیراییش فلان بود بهمان بود

به قول قدیمیا سفره‌ای که باز نشده باشه یه حرف پشتشه که چرا باز نشد؟؟؟ اما سفره‌ای که باز میشه هزارتا حرف درمیاد

مامانت انگار تو مامانشی به نظرم والا تو عاقل تری مامانت احساس میکنم خیلی چشم و هم چشمی می‌کنه و دنبا ...

دنبال تو چشم کردن نیست

از مناسبتا خوشش میاد

مشکلش اینه دوست داره خانوادشو مفتی بخورونه فقط

مناسبتای اونام دوست داره بهترین خرجا رو کنیم برای کادو و فلان 

من میدونم دیگه یا میخواد بگه نیارید هیچی فقط بیایید بخوریدیا بگه لباس وسایل بیارین به نفع خودشمن بدب ...

مامانت بگه هیچی نیارید یعنی اونا شعور ندارن که چیزی بیارن!!!!!

مامانت خاهر بردارشوبیشتر از یدونه بچه اش دوس داره ؟؟عجب باابایه بار شر به پر کن ب مامانت بفهمون این ...

الان بهش گفتم پس من جشن نمیگیرم

بعد بهم گفت کنسل کن منم گفتم بمن چه خودت گفتی به فامیل 

حرف فامیل مهم نیس کنسل میکنمولی میشینن حرف درمیارن حتما باشوهرش به مشکل خورده و فلان

بذار بگن. تا کی میخوای حرصو جوش بخوری. بذار بگن، وقتی چند سال دیگه خوشبختیتو ببینن دهنشون بسته میشه ولی اینجوری هم خودتو و هم شوهرتو و هم بچه‌تو نابود میکنی