2777
2789
عنوان

از پسرا خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 2796 بازدید | 292 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بی ذات از نظر تو چیه ؟یعنی کسی ک با 100 تا دختر بوده باشه ذات داشته باشه بیاد خواستگاریت قبول می‌کنی ...

بی ذات از نظرم ادمیه ک درست نباشه در هر ابعادی منظورمه

من حاضر نیستم با کسی ک روابط متعدد داشته باشه ازدواج کنم چون خودم نداشتم ولی الزاما اون ادم ، ادم بدی نیست

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

ببین ی فرقی تو دخترا با پسرا هست دقیقا همون پسرایی که ی دخترو برا وقت گذرانی و شهوت و ..‌. میخوان او ...

خوب وقتی خوده دختره قبول می‌کنه پسره باهاش باشه دیگه خودشم تقصیر کار هست پسرا هم دل دارن عاشق میشن بابا 

حالا شما هم هم فرسته نیستین دیگه

من خودم خیلی پاک زندگی کردم خیلی ..اما درسته الان خانوما بیشتر باعث میشن اقایون خیانت کنن چون حتی به مردای متاهلم نخ میدن عشوه میریزن که مردا رواز راه به درمیکنن اگه زن رو نده به مردی هیچ مردی جرات نمیکنه بره سمتش

مگه میخان چیکار کنن ک میترسی ازشون😂

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

بی ذات از نظرم ادمیه ک درست نباشه در هر ابعادی منظورمهمن حاضر نیستم با کسی ک روابط متعدد داشته باشه ...

ببخشیدا خودتم نفهمیدی چی گفتی کسی ک‌ با 100 تا بوده باشه مژمغن باش ذات درستی ندارد تو میگی آدم بدی نیست 🤣

من خودم خیلی پاک زندگی کردم خیلی ..اما درسته الان خانوما بیشتر باعث میشن اقایون خیانت کنن چون حتی به ...

این چه منطقیه😐زن مردو از راه بدر میکنه مرد وگرنه نمیره سمتش؟خوبین؟

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه