دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بی ذات از نظر تو چیه ؟یعنی کسی ک با 100 تا دختر بوده باشه ذات داشته باشه بیاد خواستگاریت قبول میکنی ...
بی ذات از نظرم ادمیه ک درست نباشه در هر ابعادی منظورمه
من حاضر نیستم با کسی ک روابط متعدد داشته باشه ازدواج کنم چون خودم نداشتم ولی الزاما اون ادم ، ادم بدی نیست
اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام
من خودم خیلی پاک زندگی کردم خیلی ..اما درسته الان خانوما بیشتر باعث میشن اقایون خیانت کنن چون حتی به مردای متاهلم نخ میدن عشوه میریزن که مردا رواز راه به درمیکنن اگه زن رو نده به مردی هیچ مردی جرات نمیکنه بره سمتش
ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥ جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥ باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥ چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥ منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥ کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥ معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥ رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥ جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥ جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم