2777
2789
عنوان

شوهرم اعتیاد دارا عقدم

111 بازدید | 4 پست

دوستان ما یک سالو نیمه عقدیم بنابر شرایط واری همسرم ی شهر دیگس با ۱ساعت فاصله و من شهر خودم دانشجو تا ۶ماه دیگه برگرده شهر ما ساکن بشیم

الان ۴شنبه پنجشنبه جمعه و عید و تابستون و تعطیلات فرجه ها پیش همیم

شوهرم از همون اولا میگفت بیا تا من کارم تموم شه دانشگاتو اینجا مهمان شو چون من نیاز دارم از لحاظ روحی روانی خیلی فشار رومه و شوهرم میل جنسی بالایی داره و اذیت میشه ۲ روز در هفته کافی نیست

شوهرم مدتیه ک میگه بخاطر فشار کاری سنگین و  روانی وسط هفته ها اذیت میشم اینکه نیستی و دست خودم نیست ازون فیلما مستهجن میبینم و اگه بیای خوب میشم و من میگفتم صبر کن تا بیای شهر ما و من نمیام

متوجه شدم ماه پیش تو اینستا فیلم رقص زنای نیمه برهنه رو دیده و البته همون یبار بود وقتی چک کردم خودشم گفت پشیمون شدم بلافاصله و خیلی فشار روم بود منم 

ولی میگه اعتیاده و نمیتونم کنار بذارم اوت فیلمارو چیکار کنم بنظدتون؟خیلی اثر گذاشته رو اخلاقش و بازدهی کاراش

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂

متاسفانه سخت میشه ترکش داد

ولی تا یه مدت سخت بگیر

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....                                                                   حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم    https://abzarek.ir/service-p/msg/1167349           

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی نتونه نیازشو برطرف کنه میره سراغ فیلم…

ولی خیلیا وقتی نیازشون برطرف شد نمیرن سراغش 

برا بعضیام هم نیازشون بر طرف میشه هم میرن فیلم میبینن چون معتاد شدن و عادت کردن

ولی نمیدونم مشکل همسر شما اگه بری پیشش حل میشه یا کلا عادتش شده فیلم..

Nail artist 🤍