2777
2789

حسادت

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون وقتی تو مسیر موفقیت قرار میگیری مدار انرژیت  میره بالا ادمایی که مدار پایینی دارن حذف میشن از دایره ی ارتباطیت و اطرافت 

ادمایی میان سراه راهت که هم مدارن باهات 

ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️

[QUOTE=362271514]چون وقتی تو مسیر موفقیت قرار میگیری مدار انرژیت  میره بالا ادمایی که مدار پایینی دارن حذف میشن ...[/QUOT جایی میرسه حس می‌کنی برای ی پیشرفت کوچیک رفتارشون حرفاشون عوض میشه 

[QUOTE=362271514]چون وقتی تو مسیر موفقیت قرار میگیری مدار انرژیت میره بالا ادمایی که مدار پایینی دا ...

دلیلش همونه 

ادماییکه رفتارشون تغییر میکنه به خاطر مدار فوق العاده پایینی هست که توش گیر افتادن فقط حسادت فقط بدبختی فقط بدبیاری

ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️
راهش چیه کلا حسادت نکنن چیزی از پیشرفتامون نگیم وانمود کنیم دستاوردی نداشتیم

حسادت رو که نمیشه جلوش گرفت 

بیشتر بزار طرف مقابلت حرف بزنه و تو تودار باش 

اگه هم دیدی دیگه طرف خیلی حسوده بزارش کنار چون سعی میکنه جلوی پیشرفتت بگیره

باهم توسعه فردی پیدا کنیم🌿

[QUOTE=362272200]اره بخدا .. الان داری اینو از کسی می‌پرسی ک تنهایی رو ترجیح داده از بس دورم پره از این آدما [/QUOTEموافقم بنظرم تو تفریحاتمون باشن فقط وقت گذروندن نه تصمیمات مهم و پیشرفتامون درسته 

[QUOTE=362272200]اره بخدا .. الان داری اینو از کسی می‌پرسی ک تنهایی رو ترجیح داده از بس دورم پره از ...

اره دقیقا .. سعی کن  خوددار باشی.. نیاز نیست همه چیز و بدونن .. امیدوارم همیشه خوشحال و موفق باشی چشم بد دور باشه ازت 

حسادت رو که نمیشه جلوش گرفت بیشتر بزار طرف مقابلت حرف بزنه و تو تودار باش اگه هم دیدی دیگه طرف خیلی ...

اون بیشتر بگه اره ما مثلا از ی چی راضی هم باشیم بگیم خوب نیست وانمود کنیم که راضی نیستیم خوشحال نیستیم خیلی چون خوشحالی ما باعث حسادت میشه