2777
2789
عنوان

حس میکنم ترشیده شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 34 پست

منم ۲۱ سالمه دقیقا همینارو تجربه میکنم 

ولی ببین 

زندگی خواهرمو میبینم که چند سال پیش تو همین سن من ازدواج کرد و الان یه مرده متحرکه 

باورت نمیشه چقد داغونه 

چه آرزوهایی داشت چه فانتزی هایی داشت 

ازدواج بعضی وقتا میتونه همینقدر ترسناک باشه 

هرچی ام میشه از الانت لذت ببر 

درسته جلوی حرف بقیه رو نمیتونی بگیری

جدا ازون دوره و زمونه عوض شده خیلیا اصلا قصد ازدواجم ندارن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای بخدا منم روانی شدم کلا تاالان ۲ تا خواستگار داشتم اصلا نمیدونم چیکار کنم ازدواج برام کمرنگ بشه

من ۵تا داشتم خودم ردشون کردم الان پشیمون شدم 

حس میکنم این اخیرا ی جوریم شده آخه من ازدواجی نبودم 

واا بیخیال حرف مردم تو رو خدا من ۲۲ سالمه یه بچه هم دارم هر کی میرسه میگه چرا بچه نمیاری 😑

نمیدونم بخدا اصلا میترسم میگم اگه یه موقع اصلا نشه ازدواج کنم من سن پیری جیکار کنم؟ من بدون بچه جیکار باید بکنم اصلا یه اوضاعیه تو مغزم

خدایا شکرت❤️
نمیدونم بخدا اصلا میترسم میگم اگه یه موقع اصلا نشه ازدواج کنم من سن پیری جیکار کنم؟ من بدون بچه جیکا ...

بابا ازدواج میکنی بچه دار میشی دختر فقط تو رو خدا مثل من عجله نکن

تنها دلخوشی منی دختر نازم 💋🦋

بیخیال بابا الان اونایی که خیلی زود ازدواج کردن چه گلی به سرشون زدن که فکر میکنی تو عقب بمونی از مجر ...

من ترسم از اینه که تا سن ۴۰ اینا نتونم ازدواج کنم بعدشم همش مردای سن بالا بچه دار زن طلاق داده میان بدم میاد یا اصلا میترسم اونموقعم نتونم ازدواج کنم نتونم بچه دار بشم تک و تنها باشم

خدایا شکرت❤️
منم ۲۱ سالمه دقیقا همینارو تجربه میکنم ولی ببین زندگی خواهرمو میبینم که چند سال پیش تو همین سن من از ...

دقیقا خواهر منم ولی میگم که من از این میترسم که تو سن ۴۰ ۵۰ سالگی هم ازدواج نکرده باشم بچه نداشته باشم من تو سن بالا چجوری تک و تنها باشم

خدایا شکرت❤️
الان تنها دستاورد مهم دخترای فامیل شما اینه که زیر ۲۰ شوهر کردن؟!

نه ولی حس میکنم خب بلخره دیگه تنها نیستن ازدواج میکنن بچه دار میشن تشکیل خانواده میدن من از این میترسم که تو سن ۴۰ ۵۰ سالگیمم ازدواج نکرده باشم بچه نداشته باشم اونموقع تک و تنها🤕

خدایا شکرت❤️
دقیقا خواهر منم ولی میگم که من از این میترسم که تو سن ۴۰ ۵۰ سالگی هم ازدواج نکرده باشم بچه نداشته با ...

از الان نشستی به ۵۰ سالگی و تنهایی فکر میکنی؟مگه تو ۳۰ سال دیگه دنیارو دیدی چه خبره؟