2777
2789
عنوان

بابام بچه ننه ترین مرد دنیاست

236 بازدید | 18 پست

مارو ب خاک سیاه نشوند مادرشم اخر باعث طلاق مامانم شد ما گشنه مینشستیم تو خونه اون میرفت سراغ ننه باباش عشقش این بود ک با ننه باباش زندگی کنه یا کاراشونو بکنه اصن بابام عشق میکرد وقتی میرفت داروهای مادرشو میگرفت اونوقت من زنگ میردم ب بابام مبگفتم بابا ما هیچی تو خونه نداریم گوشیو روم قطع میکرد دوباره میزدم میدیدم خاموشه اخرشم تا  دم مرگ دنبال پدر  مادرش بود تا برد خاکشون کرد هزینه مراسمشونو داد بهش گفتم تو پول ب ما نمیدادی اونوقت رفتی همشو خرج مراسم اونا کردی گفت من مادر خرجم من پسر بزرگم اونا نداشتن که بدن حالا بعد چند سال ک پدر مادرش مردن دیگه هیچ کس نیست یه لیوان اب دست بابام بده زنگ زده به من میگه بیا از من نگهداری کن من بی سرپرست شدم اصن دلم برا خودم سوخت من ک از اول عمرم بی سرپرست شدم حالا بابام میگه من بی سرپرستم بیا از مننگهداری کن

خطاب به سران دو کشور ایران و اسرائیل:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  .................  رابطه ای که مرد عاشق تر باشه به ازدواج ختم میشه و رابطه ای که دختر عاشق تر باشه به روانپزشک و تیمارستان ورابطه ای که هر دو طرف به یک اندازه عاشق باشن تو همون مرحله ی دوستی باقی میمونه و من الله توفیق

سلام میشه برا حل مشکلم‌صلوات بفرستید 

ممنون

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت فاطمه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پدرته 

بهش سر بزن گاهی 

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنون🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

بعد طلاق کی خرج تون میداد؟

مامانم سر کار میرفت

خطاب به سران دو کشور ایران و اسرائیل:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  .................  رابطه ای که مرد عاشق تر باشه به ازدواج ختم میشه و رابطه ای که دختر عاشق تر باشه به روانپزشک و تیمارستان ورابطه ای که هر دو طرف به یک اندازه عاشق باشن تو همون مرحله ی دوستی باقی میمونه و من الله توفیق

دقیقا همین الان تو یه تاپیک دیگه همینو گفتم 

یه عده از والدین اون زمان که قدرت دارن ، باعث آزار بچه هاشون میشن . غافل از اینکه در آینده توازن قدرت بهم میریزه و خودشون‌ محتاج بچه ها میشن و حالت نوبت انتقام بچه هاست 

من بودم جوابش رو نمیدادم و آدرس و شمارمو عوض میکردم تا نتونه هیچ ارتباطی باهام داشته باشه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

پدرت کارما کارش داره پس میده... بهش بگو منم زمانی که نیاز به سرپرستی و حضورت داشتم نبودی... اما از من می‌شنوی بازم هر کاری از دستت برمیاد انجام بده نه بخاطر اون بخاطر خودت تا ی روزی خودتو سرزنش نکنی

ای وای واقعا گشنه میموندین؟ چه جوری بزرگ شدین؟ کسی کمکتون کرد؟ ازدواج کردی؟

اره نه کسی کمک نمیکرد ما ام از کسی کمک نمیخاستیم  نه مجردم