2777
2789
عنوان

دوست دخترش بهم درخواست داده عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوسش دارهن بابا مجبورش نکردههمه بعد ی مدت میزارن

خب اگه اون رو دوست داره چرا میومد پیوی من مگیفت دلم میخواد باز ببینمت و خیلی ازت خوشم اومده من میخواستم با تو اوکی شم تو جلو نمیومدی

خب اگه اون رو دوست داره چرا میومد پیوی من مگیفت دلم میخواد باز ببینمت و خیلی ازت خوشم اومده من میخوا ...

ار این پسره دوری کن

از ایناس ک خیانت میکنه با همه لاس میزنه

اینا ادم‌ امنی برای رابطه نیستن

ساقی به نور باده برافروز جام ما
خیلی دوستش دارم ۷ ماهه رشو کراشم اینا تازه ۳ ماهه رل زدن من کل زندگیم رو گذاشتم برای این کل وقتم و ا ...

چیکار کردی مگ پروژه اس😂

کاش یکمم خودتو وقتتو دوسداشتی

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
چیکار کردی مگ پروژه اس😂کاش یکمم خودتو وقتتو دوسداشتی

من بخاطر این ۴ ماه یجا با حقوق ۴ میلیون کار کردم کل ۴ میلیون رو هرماه از مغازه ایشون خرید میکردم فقط تیشرت مردونه میخریدم برای خودم بابام خواهرم

چقدر خرروز عکس گرفتم استوری کنم این ببینه

چقدر هرروز رفام سوپری وقتی این میرفته تا دودقیقه ببینمش و ‌....

من بخاطر این ۴ ماه یجا با حقوق ۴ میلیون کار کردم کل ۴ میلیون رو هرماه از مغازه ایشون خرید میکردم فقط ...

وقتی دوستت نداره و بت پیشنهاد نداده این حماقت ها چیه دیگ

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)