2777
2789
عنوان

بیاین عکس اونی که دوسش داشتم رو بذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2274 بازدید | 160 پست
ازنظر من قشنگترینه😏

از من به تو نصیحت قشنگی به درد نمیخوره اصل کار ذاته و اخلاقه

یادمه اولین رابطم با کسی بودم که از لحاظ قیافه خوب بود! ولی بدجنس بود به قول خودت به بدترین شکل ممکن رفت تا ماه ها وسال ها فک میکردم من دیگه نمیتونم با براش اشک میخرم

همون سال رفتم امام رضا ازش خواستم یه فرد مناسب سر راهم بزاره قربونش برم امام رضا به قولش عمل کرد و همسرم رو گذاشت سر راهم الان خدا رو شکر میکنم اون خودش رفت مگرنه قرار بود کلی باهاش سختی بکشم در عوض همسرم خیلی خیلی از همه لحاظ از اون سر تره 

شاید این تموم شدن رابطه‌ت اول یه قشنگی زندگیت باشه 

خدا رو چه دیدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به دور از قیاقه و مادیات و هر چیزیتو یه ادم‌ با احساسات پاک و درستی ک گیر یه ادم اشتباه افتادی پس ار ...

ضربه جبران ناپذیر تر؟؟ 

من همین الانشم مردم و خودم خبر ندارم

بدتر از این محااااال بود بشه که شد💔

هیشکی خبر نداره

🤦‍♀️

به خودت بیا ،دو سال روزای رفتتن که دیگه برنمیگردن!

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد ولی بشر معنی انسانیت را درک نکرد…!🍂

ببین دختر پاشو خودتو جمع کن این اخه ببخشید چه پولی که بخوای براش دوسال گریه کنی و ناراحت باشی این

خب واقعااا دست خودم نیس

کاش یکی می‌فهمید وقتی میگم دست خودم نیس ینی چییی😭

دیگه هیچکدومممم ذره ای برام ارزش نیارنچون اعتماد و باورمو از بین بردبه معنای واقعی ناااابودم کرد قلب ...

الان اینجوری

دنیا تموم نشده و قراره تا سالیان سال عمر کنی

یه عالمه اتفاق خوب و بد و آدم خوب و بد میان تو زندگیت 

منم یه زمانی عاشق یه پسری بودم که رل بودم جوری عاشقش بودم که تا ۱سال هر شب تو صفحه چتش اشک میریختم و الان حتی یادمم نیست قیافش دقیق چه شکلی بود!!

به خودت بیا..این آدمی که برا تو اینقد اهمیت داره برا بقیه آدما هیچه..فاقد ارزشه

با ارزش خودتی..احساسات خودته..کنار بیا با این موضوع 

وقتی کنار اومدی باور‌ا و اعتمادا دوباره برمیگردن