2777
2789

یک دوستی دارم خیلی سبزه است اندامش هم معمولیه فقط با نمکه با هم باشگاه میریم جلوی اینه ی باشگاه داد میزنه میگه خدایا شکرت چقدر منو زیبا افریدی باور کن انقدر گفته که ما هم باور کردیم زیباست 

خدا رو شکر اندام زیبایی داری بیشتر انسانهای روی زمین چهره ی معمولی دارن قرار نیست همه خیلی زیبا باشن 

مهربان و ارام باش تمیز و موقر باش مطمئن باش همه شما رو خیلی زیبا می بینن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی فداتشم ولی دوست چندین سالم که بهش اعتماد دارم همیشه خیر و صلاحمو میخاد ازش پرسیدم قسمش دادم قیا ...

بعضی چهره ها از نظر بعضیا زیبان ولی ممکنه در دید من قشنگ نباشه و سلیقم  نباشه

اما بعضی چهره ها از نظر بقیه زشته یا معمولیع  ولی من همش تعریف میکنم قشنگه بقیه میگن عادیه ک ولی واقعا از نظرم خیلی قشنگن

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

مرسی فداتشم ولی دوست چندین سالم که بهش اعتماد دارم همیشه خیر و صلاحمو میخاد ازش پرسیدم قسمش دادم قیا ...

معیار زیبایی برای هرکس متفاوته.

یکی به لب غنچه و کوچیک میگه قشنگ.

یکی به لب بزرگ.

یکی به صورت تپل میگه قشنگ.

یکی به صورت استخوانی.

بیخیال

اخه همه بر عکسشو میگن

خیرم به هیچ عنوان 

آدم اگه پیش از حد لاغر 

یا پیش از حد چاق باشه 

رو قیافش هن اثر میکنه و  خب از زیباییش کم میکنه مثلا من خواهرم هیکلش خوبه 

چهرش معمولی قشنگ دیده میشه 

من اضافه وزن دارم 

خب  صورتم تپلی و از زیبایی کاسته شده 

بعدشم چرا باید 

با تعریف کردن یا نکردنشون  فکر کنی که خوشگل نیستی

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       

حالا من چهره ام خوبه اندام و رنگ پوستم معمولیه خب دلم باسن پرتر شکم تخت و پوست بلوری میخواست ولی خدا رو شکر لا اقل یکیش رو دارم 

از نظر منوعمر انقدر زود میگذره دنیا انقدر کوتاهه واقعا حیفه برای این مسائل غصه بخوریم 

لیشالله عاقبت به خیر بشی یه مردی وارد زندگیت بشه که عاشقت باشه و لذتش رو ببرید

حالا چند ماهته؟😂

شاید ۸ یا ۹ ماهشه😂 

بخدا چند روز پیش تو مترو بودم شلوغ بود  خانومه گفت حامله ای ؟ خواستم بگم اره ک بلند شه من بشینم😂😂😂

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

کسی که واقعا خوشگل باشه بیشتر افراد بهش میگن خوشکل

اره قبول دارم ولی بعضی از اون خوشگلا ب دل نمیشینن 

همه دوستام از من خوشگلترن

شاید اینجوری تصور میکنه در واقعیت اینطور نباشه .

یاد بگیر مطابق رنگ پوست و نوع صورتت ارایش کنی ببین موهات رو چیکار کنی قشنگ تره چتری کنی کج بزنی چه جوری بیشتر بهت می یاد اگر پول داری گاهی مژه بذار خلاصه روی زیباییت حتما تاثیر داره