2777
2789
عنوان

صدای روضه میاد💔🙂میشه ی لحظه بیای⁉️🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 51 پست
ممنون فداتشم دعاشو میذارم پس زمینه ی گوشیم ک هروقت خواستم بازش کنم چشمم بیفته بهش بخونم❤❤🙂الهی خیر ...

نشی که عزیزی... 

التماس دعا عزیزم 🥺

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
اان شاءالله. همیشه تنت سالم باشه چشم امتحانش میکنم ممنونم ❤❤❤❤

فدات دعام کن منم خیلی نیاز دارث

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاءالله. راستش دعا میکنی اونی ک دوسش دارم شنبه بیاد (: خیلی نگران حالشم ان شاءالله. اول تو بعد من ...

چشم 

دعا میکنم اول برات هر چی به صلاحته 

و بعد اومدن اونی که دوستش داری 

ایشالله که میاد و خبر خوب میشنوی 

من ک یکساااله خواستگار ندارم برم به کی بگمچهره خوبی هم دارم خداییولی بچه طلاقم.. شاید واس این نمیانا ...

من چی بگم ک بخاطره خاله و عمه هام نمیان چون ی مشت خرابن ک با وجود شوهر دوست پسرم دارن(: 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

نشی که عزیزی... التماس دعا عزیزم 🥺

ان شاءالله  هرچی میخواین همون بشه❤❤🙂

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

چشم دعا میکنم اول برات هر چی به صلاحته و بعد اومدن اونی که دوستش داری ایشالله که میاد و خبر خوب میشن ...

ان شاءالله  

ان شاءالله. حاجت رواییتو بشنوم خیلی دلم شکست وقتی صدای روضه اومد(: 

ان شاءالله ان شاءالله. حاجت رواییتو بشنوم خیلی دلم شکست وقتی صدای روضه اومد(:

من آدم اونقدر مذهبی نیستم

ولی به خدا خیلی اعتقاد دارم 

و مطمئنم اینا نشونه ایی از خداست 

باهاش حرف بزن ازش بخواه 

آدمی که دلشو به خدا بده به همه چی میرسه قشنگم