2777
2789

ولی چرا کِیس مناسب من برام‌جلو نیومده؟؟

دوس ندارم‌رل بزنم و یا وارد رابطه های بچه بازی بشم اما خب دلمم نمیخواد الان ازدواج کنم

از یه جهت دیگه دوس دارم‌یه نفر کنارم‌باشه همدمم باشه.

نگین ۲۰ سالته و زوده برات،والا هر کی بم رسیده گفته چهره خوبی داری،دانشگاه هم میرم و رشته خوبی قبول شدم(دوس ندارم رشتمو بگم) ولی از هیچ کدوم از پسرای دانشگاع خوشم نمیاد!!😐 اونام تمایلی به من ندارن😂😂

چیکار کنم 😐😐😐😐😐😐

دوس دارم با یه پسری که شغلش ازاد باشه اشنا شم

چکار کنم

از تنهایی خستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توکل بخدا هرچی قسمتت باشه

بی محلی بهترین جواب برای آدمای ابلهیه ک ارزش جواب دادن یا حتی تایپ کردنم ندارن😁🗿یادت باشه همیشه و همه جا بالاخره چندتا آدم سم و خاله زنک هستن ک منتظرن تا باهات دهن ب دهن بزارن پس بی خیال باش☺

دعات میکنم💚🥲🤲🏻

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

خب دوستی ک نمیخوایی

پسرای دانشگاهم خوشت نمیاد

عاازیزززم جنو پری بیان خواستگاریت؟

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚