2777
2789
عنوان

وجود سِحر جادورو چقد تایید میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 121 پست
اعتقاد ندارم ،با اینکه دور و برم زیاد دیدم جادو میکنن، فقط خودشونو سر کار میزارن، اما با مکرو حیله خ ...

اخ گفتی اون که دنبال این کارهاست خودش بدبخت وبیچاره است دیدما 

نه بچه داره نه زندگی داره نه شوهرش باهاش خوبه تازه وردست جادوگر لعنتی ولی زندگیش پر نفرت وبدبختی 

اگر راست بود زندگیش را گل وبلبل میکرد 

اصلا اعتقاد ندارم خدا راشکر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای زندگی ماام اینجوریه همش نحسی دعوا بدبیاری دکتر دارو حال بدی خدا ازینایی که میرن طلسم برای نابودی ...

جآهای دیگه زندگیتون کارتون درسته حق الناسی آهی فخرفروشی مال حروم مردم آزاری نیت بد داشتن برا اطرافیان  نفرین کردن  اصراف کردن هدر دادن برکت خدا ناشکری کردن خمس وز کات ندادن حسادت کردن .همه این ها هم باعث حال بد و روزگار بد میشه اگه ازاین موارد دارید تو زندگیتون درستش کنید درکنار دعای خیر کارخیر وقرآن خوندن وتوکل کردن به خدا شکر گذاری راضی بودن به رضای خدا انشالله مشکلتون حل بشه دلتون شاد بشه 

برای من طلسم گرفتن.رفتم پیش دعانویس باطل کنم.ولی بدتر شده.یه نفر گفته گوسفند قربونی کنم.ولی پول ندار ...

منم هزینه ی عقیقه گوسفند رو نداشتم خروس عقیقه کردم دادم به فُقرا

توکلم به خودشه همش میگم سازنده توایی خودمو سپردم بهت

پس چرا به این چرت ها اعتقاد داری؟

کسی که توکلش به‌خداست اصلا ذهنش به جادو خطور نمیکنه

اینها کلا نشات گرفته از افکار منفی وتلقینه

مثبت فکر کنی همه حله

برا باطل کردنش یه دعایی مینویسه دیگه دعانویسه .

نه روش خاصی دارن با بخورات باطل میکنن و اینکه باطل کردن سبکت میکنه بشرط اینکه کار بلد باشن وقتی دعا بنویسن یه چیزی توی طالع اضافه میشه اما با باطل کردن پاک میشه

براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه و با خوبی ها و بدی های زندگی بسازن و شوهرش رضایت بده به بچه دار شدن خواهرم و خداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده.. و اون زن که دشمن خواهر و شوهرشه دست از دعا و طلسم گرفتن براشون  برداره و  پدر شوهرش و اطرافیانش دست از کارهاشون که بهش ضرر میزنن بردارن ..خدایا به به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده ...صلوات