2777
2789
عنوان

دوست دارم ازدواج کنم ولی▪️▪️▪️

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 46 پست
الان داغی نمیفهمی چی قراره سرت بیاد۱۹ سالتهازدواج از طریق کانال همسریابیعقلت رو از دست دادی دختر؟

خب معمولا تعداد زیادی ازدواج میکنن

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم مثل توام زود وابسته میشم ۲۴سالمه بازم میگم این سنم واسه ازدواج زوده تو هنوز۱۹سالته چی میدونی از زندگی اخه به فکر ازدواج نباش تا میتونی خوشبگذرون

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

من درباره کامال و اینا نمی‌دونم.

ولی منم تا حدودی مثل شما بودم

۴.۵ جلسه خواستگاری داشتم با سوالات ریز و درشت که یه آشنایی خوبی از طرف مقابل بهم داد. بعدش حدود یک سالی نامزد بودیم بدون عقد محضری که بیش تر آشنا شیم و یه کم شرایطمون اوکی شه و اینا.

بعد عقد کردیم. یعنی یه جورایی هم ازدواجمون سنتی بود و هم اون دوستی قبل ازدواج رو داشتیم. هم قبل دوست شدن و صمیمی شدن به خاطر سوالای خواستگاری اشنایی خوبی از هم پیدا کردیم

خب معمولا تعداد زیادی ازدواج میکنن

این یه حس زودگذره

خودت فکرشو کن واقعا دوست داری به جای درس خوندن سرکار رفتن به خودت رسیدن مسافرت رفتن خونه خودتو خریدن بری با یکی ازدواج کنی که خودت هنوز بچه ای بری بچه دار شی شوهرداری کنی بچه داری کنی تازه اگه شوهرت خوب باشه با خانواده شوهرت درگیر باشی

برو مشاوره لطفا

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
کانالای همسر یابی برا سن بالا هاسبرا شما وقت هس

خب دیدم ک پسرای ۲۳،اینام هستن..

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

نکن دختر الان درس بحون پیشرفت کن دانشگاه برو ارشد بگیر بعد کار کن با توجه به موقعیت اجتماعی بالاس مثل خودت کیس های خوب سراغت میان... سنت سن ازدواج نیست سنت کمه الان کانال واینا عضو نشووو.. بعدا پیشمون میشی از اینکه پیشرفت نکردی شوهر چیه اخه... یه زن موفق گزینه اخرشم شوهر نیست بیشتر به فکر جایگاه اجتماعیشه نکن اینجور با زندگیت به عنوان یه خواهر گفتم امیدوارم از این فکر بیای بیرون❤️

حقیقتا حس خوبی ندارمسنتم کم نیست زیادم نیست سن ازدواجه دقیقاولی صبر کن بنظرم اینجور رابطه ها اذیت شد ...

۱۹سال کجا سنه ازدواج اخه سن ازدواج ۳۰سالگی به نظرم 

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.