2777
2789
من و خواهرم دوقلوعیم از طرفی سونو واژینال دادم مشکلی نداشتم همسرمم ازمایش اسپرم داد مشکلی نداشت فولی ...

خب ببی وقتی ارث دارین و مشکلی نداری اون دیگه بحثش جداست قطعا احتمالش زیاده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از این لترزول اینا خوردم دوماه فولیکول داشتم ۲۱ سانت ۲۴ سانت امپول ازاد سازی زدما اما نگرفت از اسپرم ...

بنظرمن مشکل اصلی هم همون اسپرم ضعیفع همسرم منم جهشش ضعیفه من هرماه فولیکولام خوبه بازم نمیشه

درانتـــظاردوبـــاره مــــادرشـــدن
بنظرمن مشکل اصلی هم همون اسپرم ضعیفع همسرم منم جهشش ضعیفه من هرماه فولیکولام خوبه بازم نمیشه

گرفتار شدیم اسپرم ضعیف اصلا درست بشو نیست بخدا

همسرم کلی دارو میژنه امپول قرص بیین مثلا ۴۳ درصد بوده همسرم جهشش اومده ۲۸ درصد شده بهتر شده ها 

اما دکتر زنانم میکفت ۱۵ درصد خیلی خوبه 

برای این ۲۸ درصده ینی هنوز خیلی خوب نیس اسپرمش

گرفتار شدیم اسپرم ضعیف اصلا درست بشو نیست بخداهمسرم کلی دارو میژنه امپول قرص بیین مثلا ۴۳ درصد بوده ...

ای باباهمسرمن سه ماه داروخوردبازم هیچی الان بازدارومیخوره اطرافیانموکه دیدم خانمهایی که مشکل داشتن ولی همسرشون خوب بودن بادوتاورق قرص حامله شدن چون اسپرم شوهراشون قوی بوده ولی ماهافعلابایدانتظاربکشیم

درانتـــظاردوبـــاره مــــادرشـــدن
ای باباهمسرمن سه ماه داروخوردبازم هیچی الان بازدارومیخوره اطرافیانموکه دیدم خانمهایی که مشکل داشتن و ...

اره اسپرم شوهر خیلی تاثیر گذاره در واقعا کار اصلی رو اون انجام میده😅